Închide meniul
VIDEO

LIVE BLOG | Dennis Man, coşmar în Cupa Italiei. Barcelona, thriller la primul meci fără Messi. Manchester City, învinsă de Tottenham

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 august 2021, 22:20

LIVE BLOG | Dennis Man, coşmar în Cupa Italiei. Barcelona, thriller la primul meci fără Messi. Manchester City, învinsă de Tottenham

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

Update Barcelona – Sociedad 4-2. Final de meci! Echipa antrenată de Ronald Koeman a câştigat primul oficial după plecarea lui Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update Barcelona – Sociedad 4-2. Sergi Roberto a adus liniştea pentru catalani în primul minut suplimentar.

Update Barcelona – Sociedad 3-2. Mikel Oyarzabal face ca finalul să fie dramatic, după ce a punctat în minutul 85.

Update Barcelona – Sociedad 3-1. Julen Lobete i-a readus pe basci în meci în minutul 82.

Update Barcelona – Sociedad 3-0. Martin Braithwaite a făcut dubla în minutul 59

Reclamă

Update Barcelona – Sociedad 2-0. Martin Braithwaite a dublat avantajul catalanilor în minutul 45.

Update: Barcelona – Sociedad 1-0. Pique a marcat în minutul 19.

Update: Final de meci. Parma – Lecce 1-3! Start de sezon ratat pentru echipa lui Dennis Man (care a jucat 60 de minute) şi a lui Valentin Mihăilă (care nu a făcut parte din lot). Parma a pierdut primul meci al sezonului şi a părăsit Cupa Italiei.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Parma – Lecce 1-3! Massimo Coda măreşte avantajul oaspeţilor la care sunt şi trei români pe bancă: Alexandru Borbei, Cătălin Vulturar şi Cătălin Burnete.

Update: Final de meci! Campioana Atletico Madrid a câștigat cu 2-1 pe terenul lui Celta Vigo.

Update: Final de meci! Campiona Manchester City a fost învinsă în prima etapă din Premier League cu 1-0 de Tottenham! Harry Kane n-a fost în lot, el fiind aproape de un transfer chiar la Manchester City.

Update: Dennis Man a fost înlocuit în minutul 60!

Update: Celta – Atletico 1-2! Angel Correa a făcut dubla și a readus echipa lui Simeone în avantaj.

Reclamă

Update: Celta – Atletico 1-1! Iago Aspas a egalat pentru gazde

Update: Tottenham – Manchester City 1-0! Son Heung-Min a deschis scorul pentru londonezi.

Update: Parma – Lecce 1-2! Tuia i-a adus pe oaspeți în avantaj în meciul cu Parma lui Dennis Man,

Update: Celta – Atletico 0-1! Angel Correa a deschis scorul pentru Atletico Madrid în meciul cu Celta Vigo.

Update: Parma – Leece 1-1! Massimo Coda a egalat pentru oaspeți. Scorul este 1-1.

Update: Parma – Lecce 1-0! Brunetta a deschis scorul pentru „cruciați”, din pasa lui Iacoponi.

Update: A început meciul Parmei cu Lecce, în Cupa Italiei. Dennis Man este titular

Update: A început Tottenham – Manchester City.

Ştirea iniţială

Dennis Man, titular în Parma – Lecce

Dennis Man este titular în primul meci al sezonului pentru Parma, care o înfruntă pe Lecce, de la 19:00, în Cupa Italiei. Valentin Mihăilă nu este încă refăcut din punct de vedere fizic.

Echipele de start

Parma (4-1-4-1): Colombi; Sohm, Valenti, Osorio, Gagliolo; Juric; Man, Vazquez, Brunetta, Iacoponi; Benedyczak. Antrenor Enzo Maresca

Lecce (4-3-3): Gabriel; Gendrey, Tuia, Lucioni, Vera Ramirez; Majer, Blin, Hjulmand; Helgason, Coda, Olivieri. Antrenor Baroni

Tottenham – Manchester City

Tottenham l-a adus pe Nuno Espirito Santo în locul lui Jose Mourinho și a reușit, momentan, să-l păstreze pe Harry Kane.

Echipa din Nordul Londrei nu-și mai permite să rateze top 4 în acest sezon. Spurs, care a jucat finala Champions League în 2019, a ajuns să se zbată în Conference League.

De cealaltă parte, Manchester City a făcut o singură achiziție, dar și ce achiziție. Guardiola a spart banca și a plătit 117 milioane de euro pentru Jack Grealish, vedeta Angliei la Euro 2020.

Presa din Regat scrie că Harry Kane este următorul nume pe lista lui City. Dacă transferul său se va realiza zilele următoare, s-ar putea să asistăm la o coincidență incredibilă. Kane va juca ultimul său meci pentru Tottenham chiar împotriva viitoarei echipei.

Barcelona – Real Sociedad, primul meci fără Lionel Messi

După 17 ani, Barcelona va începe o nouă ediție de La Liga făra Lionel Messi în lotul primei echipe. Catalanii și-au pierdut starul din cauza problemelor cu banii și sunt condamnați să facă performanță cu jucătorii care au rămas.

Fanii își spun speranțele în Memphis Depay și Sergio Aguero, chiar dacă cel din urmă este accidentat până în noiembrie. Unii suporteri mai optimiști speră că, odată cu plecarea lui Messi, Griezmann poate primi libertate deplină și astfel poate reveni la forma nebună din vremea când juca la Atletico Madrid.

Real Sociedad este primul adversar care iese în cale Barcelonei lui Ronald Koeman. Există viață și fără Messi, mai ales dacă ne amintim că formația blaugrana s-a descurcat excelent în meciurile jucate în sezonul trecut fără starul argentinian.

Atletico Madrid vrea să-și păstreze coroana

Dacă Barcelona va intra în acțiune în această seară, Real Madrid a debutat deja în noul sezon, iar elevii lui Ancelotti s-au distrat la Deportivo Alaves, scor 4-1.

Atletico a produs marea surpriză în sezonul trecut și le-a „suflat” titlul granzilor Barcelona și Real. Echipa lui Simeone speră să-și păstreze coroana, dar o așteaptă un sezon în care rivalele vor fi disperate să demontreze că perioada lor de glorie nu a apus.

Meciurile zilei în Europa

Newcastle – West Ham 2-4
Angers – Lyon 3-0
Marseille – Bordeaux (21:45)
Celta Vigo – Atletico Madrid (18:30)
Barcelona – Real Sociedad (21:00)

 

 

 

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și