Închide meniul

Olimpiu Moruțan, pasă de gol în Lokomotiv Moscova – Galatasaray 0-1. Ianis Hagi, titular în Rangers – Brondby 2-0. Înfrângere dramatică pentru Niță în Sparta – Lyon 2-3. Cele mai tari meciuri sunt sunt AICI

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 octombrie 2021, 23:55 / Actualizat: 22 octombrie 2021, 10:27

Olimpiu Moruțan, pasă de gol în Lokomotiv Moscova – Galatasaray 0-1. Ianis Hagi, titular în Rangers – Brondby 2-0. Înfrângere dramatică pentru Niță în Sparta – Lyon 2-3. Cele mai tari meciuri sunt sunt AICI

Galatasaray are pe masă o ofertă pentru Olimpiu Moruţan

Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan / Twitter Galatasaray

Update 23.40: Lokomotiv Moscova – Galatasaray 0-1! Olimpiu Moruțan a ieșit la rămpă la șase minute după ce Fatih Terim l-a aruncat în teren. Românul a dat o pasă genială pentru Akturkoglu, care a deschis scorul pentru turci. VIDEO AICI

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 23.30: Sparta Praga – Lyon 2-3! Incredibil! Coșmar pentru echipa lui Florin Niță. Paqueta i-a aduus pe francezi în avantaj.

Update 23.10: Sparta Praga – Lyon 2-2! Echipa lui Florin Niță s-a prăbușit. Aouar a egalat pentru francezi.

Update 22.40: Sparta Praga – Rangers 2-1! Toko-Ekambi a redus din diferență pentru francezu chiar înainte de pauză

Update 22.34: Rangers – Brondby 2-0! Kemar Roofe a majorat avantajul scoțienilor

Reclamă

Update 22.20: Sparta Praga – Lyon 2-0! Același Haraslin a marcat din nou. Surpriză uriașă în Cehia

Update 22.05: Rangers – Brondby 1-0! Balogun a deschis scorul pentru campioana Scoției, din pasa lui Tavernieri

Update 22.03: Sparta Praga – Lyon 1-0! Haraslin a deschis scorul pentru cehi

Reclamă 4 / 0/3

Update 21.40: Final de meci! FC Copenhaga – PAOK 1-2! Echipa lui Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță au bifat încă o victorie în Conference League.

Update 21.00: FC Copenhaga – PAOK 1-2! Biel a redus din diferență pentru danezi

Update 20.28: FC Copenhaga – PAOK 0-2! Zivkovic a dublat avantajul echipei lui Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță

Update 20.05: FC Copenhaga – PAOK 0-1! Echipa lui Răzvan Lucescu și Alexandru Mitrița a deschis scorul în Danemarca! Sidcley a marcat pentru fosta campioană a Greciei.

Meciurile serii în Europa League

Lokomotiv Moscova – Galatasaray 0-1.

Galatasaray a început perfect campania de Europa League și e lider în grupa E, cu 7 puncte. Românii Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au jucat în toate partide de până acum. Fostul fotbalist de la FCSB a decis duelul cu Lokomotiv printr-o pasă decisivă.

Rangers – Brondby 2-0

Rangers a obținut prima victorie din acest sezon european. Echipa lui Ianis Hagi a urcat pe locul al treilea și încă poate spera la calificare. Mijlocașul român a jucat 78 de minute împotriva lui Brondby.

Reclamă

Sparta Praga – Lyon 2-4

Sparta Praga a început ca din tun meciul cu Lyon și conducea cu 2-0 după 20 de minute. Francezii au avut însă o revenire spectaculoasă și s-au impus cu 4-2.

Meciurile serii în Conference League

FC Copenhaga – PAOK 1-2

Echipa lui Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță s-a impus cu 2-1 în Danemarca. Fosta campioană a Greciei este lider în grupa F din Conference League, cu 7 puncte după 3 etape. Mitriță a jucat 87 de minute.

CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1

Campioana României a suferit încă un eșec în Conference League. Echipa lui Dan Petrescu are un singur punct și e pe ultimul loc în grupă. Ardelenii au șanse tot mai mici să se califice din grupe.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și