Închide meniul

Arsenal – Liverpool 0-2. Diogo Jota şi Firmino au marcat pe Emirates. Starurile lui Jurgen Klopp s-au apropiat la un punct de Manchester City. Cum arată clasamentul în Premier League

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2022, 23:55

Arsenal – Liverpool 0-2. Diogo Jota şi Firmino au marcat pe Emirates. Starurile lui Jurgen Klopp s-au apropiat la un punct de Manchester City. Cum arată clasamentul în Premier League

Arsenal - Liverpool, derby-ul zilei din Premier League

Profimediaimages

  • Arsenal – Liverpool 0-2
  • Cum arată clasamentul actualizat în Premier League

Diogo Jota şi Roberto Firmino au înscris pe Emirates şi au ajutat-o pe Liverpool să obţină o victorie răsunătoare. Peste numai trei etape este meciul care poate conta decisiv. Manchester City – Liverpool este programat pe 10 aprilie!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Arsenal - Liverpool 0-2
Cum arată clasamentul din Premier League după Arsenal – Liverpool 0-2

În clasament, lider este Manchester City, cu 70 de puncte, urmată de Liverpool, cu 69 de puncte, şi de Chelsea, cu 59 de puncte şi un meci mai puţin disputat.

Arsenal – Liverpool 0-2

Min. 90: Final de meci! Liverpool a câştigat pe terenul „tunarilor” şi a făcut un pas uriaş spre titlu!

Reclamă

Min. 62: Arsenal – Liverpool 0-2! A înscris şi Roberto Firmino.

Min. 56: Mohamed Salah a intrat pe teren în locul lui Diaz.

Reclamă

Min. 55: Arsenal – Liverpool 0-1! Diogo Jota a deschis scorul cu un şut la colţul scurt!

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI JOTA

Min. 1: A început derby-ul!

Reclamă 4 / 0/3

Arsenal: Ramsdale – Soares, White, Gabriel, Tierney – Partey, Xhaka – Saka, Odegaard, Martinelli – Lacazette

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Diaz, Diogo Jota, Mane

Opt victorii la rând au „cormoranii”, care pot profita de pasul greşit făcut de Manchester City. Trupa lui Pep Guardiola s-a încurcat cu Crystal palace, scor 0-0, şi i-au permis lui Liverpool să se apropie la un singur punct! Lupta pentru titlu este extrem de încinsă.

„Tunarii” sunt pregătiţi să îi dea bătăi de cap echipei antrenate de Jurgen Klopp. Au maximum de puncte în ultimele cinci etape şi caută să-şi ia revanşa pentru eşecul suferit în meciul tur. Arsenal a cedat cu 0-4 pe Anfield, într-un meci în care au marcat Sadio Mane (39), Diogo Jota (52), Mohamed Salah (73) şi Minamino (77).

Salah a refuzat pentru moment să îşi prelungească contractul, scadent în 2023, şi a fost lăsat pe bancă de Klopp. Este o situaţie care are motive să îi sperie pe fanii lui Liverpool.

Salah are nevoie de o atenție constantă. Cu jucătorii pe care îi au, pot juca în diferite formații și moduri, așa că nu cred că asta va face diferența„, a declarat Mikel Arteta, potrivit bbc.com, în momentul în care a fost întrebat despre faptul că Salah este doar rezervă pe Emirates.

Mohamed Salah nu a acceptat prelungirea contractului

Mohamed Salah și agentul său nu sunt dispuși să accepte un nou contract oferit de Liverpool, anunță celebrul jurnalist Fabrizio Romano. Potrivit sursei citate, negocierile dintre starul egiptean și conducătorii de pe Anfield sunt picate încă din luna decembrie.

Reclamă

Principala prioritate a lui Salah este să continue la Liverpool, însă nu cu condițiile puse de clubul englez, la ora actuală. Contractul actual al lui Mohamed Salah la Liverpool expiră în vara anului 2023.

Cotat la 100 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt, atacantul de 29 de ani a ajuns pe Anfield în 2017, de la Roma, în schimbul sumei de 42 de milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă