Închide meniul

Juventus – Villarreal 0-3. Şoc la Torino! Bianconerii, umiliţi în 14 minute. Christian Pulisic şi Azpilicueta au marcat în Lille – Chelsea 1-2. Echipele calificate în sferturile de finală ale Champions League

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 martie 2022, 23:45

Juventus – Villarreal 0-3. Şoc la Torino! Bianconerii, umiliţi în 14 minute. Christian Pulisic şi Azpilicueta au marcat în Lille – Chelsea 1-2. Echipele calificate în sferturile de finală ale Champions League

Meciurile serii din UEFA Champions League, LIVE TEXT pe AS.ro

Colaj Profimedia

Echipele calificate în sferturile de finală ale Champions League

  • Real Madrid
  • Bayern Munchen
  • Manchester City
  • Liverpool
  • Chelsea
  • Atletico Madrid
  • Benfica Lisabona
  • Villarreal

Juventus – Villarreal 0-3 și Lille – Chelsea 1-2

Update: Final al optimilor de finală din UEFA Champions League. Villarreal şi Chelsea sunt ultimele echipe care au obţinut calificarea!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 90+2: Juventus – Villarreal 0-3. Danjuma a înscris de la 11 metri şi spaniolii conduc la scor de neprezentare. Rezultat uluitor!

Min. 89: Penalty pentru Villarreal! De Ligt a făcut henţ în careu. Arbitrul a arătat imediat punctul cu var.

Min. 84: GOOOL Villarreal! Pau Torres a marcat şi el. Surpriză uriaşă la Torino.

Min. 78: GOOOL Villarreal! Gerard Moreno a transformat, cu emoţii, penalty-ul.

Reclamă

Min. 77: Penalty pentru Villarreal, după un fault al lui Rugani asupra lui Coquelin.

Min. 70: GOOOL Chelsea! Azpilicueta a marcat pentru campioana Europei, care o conducere pe Lille, în deplasare, cu scorul de 2-1.

Min. 45+3: Lille – Chelsea 1-1. Christian Pulisic a restabilit egalitatea după o pasă extraordinară, pe culoar, a lui Jorginho!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 38: Lille – Chelsea 1-0. Burak Yilmaz a marcat superb de la punctul cu var şi francezii speră la calificare. Mai au nevoie de un gol pentru a egala rezultatul din tur.

Min. 37: Penalty pentru Villarreal! Arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri pentru un henţ făcut de Jorginho. Decizia a luat-o cu ajutorul VAR!

Min. 23: Juventus – Villarreal 0-0. Replică imediată a oaspeţilor. Lo Celso a avut o execuţie de senzaţie, de la 20 de metri, dar minge a trecut puţin pe lângă bară.

Min. 22: Juventus – Villarreal 0-0. Ocazie uriaşă pentru Vlahovic. Atacantul bianconerilor a şutat din interiorul careului şi a zguduit transversala!

Min. 1: Au început cele două meciuri ale serii din Champions League!

Update: Au apărut echipele de start la Juventus – Villarreal:

  • Juventus: Szczesny – Danilo, De Ligt, Rugani, De Sciglio – Cuadrado, Locatelli, Arthur, Rabiot – Vlahovic, Morata
  • Villarreal: Rulli – Aurier, Albiol, Pau Torres, Estupinan – Pino, Parejo, Capoue, Trigueros – Lo Celso, Danjuma

Echipele de start la Lille – Chelsea:

Reclamă

Juventus o așteaptă la Torino pe Villarreal. În tur, cele două formații au remizat, scor 1-1. Dusan Vlahovic a deblocat tabela după numai 32 de secunde de la startul meciului. Sârbul a finalizat cu un șut din întoarcere și și-a trecut în cont primul gol într-un duel din Champions League, chiar la prima sa apariție în prestigioasa competiție.

Spaniolii au restabilit egalitatea în minutul 66, prin Dani Parejo. Mijlocașul spaniolilor a profitat de o neatenție în defensiva torinezilor și a transformat în gol o centrare, complet scăpat din marcaj.

Echipele probabile:

Lille – Chelsea va fi transmis şi în Rusia

Surpriză de proporţii luată la mai bine de două săptămâni după ce Vladimir Putin a declanşat războiul în Ucraina. Liderul de la Kremlin şi-a dat acceptul ca meciul Lille – Chelsea, din returul optimilor de finală ale UEFA Champions League, să poată fi urmărit şi Rusia.

Putin a semnat un decret prezidenţial, astfel că partida din Franţa va putea fi urmărită pe un post TV naţional, anunţă dailymail.co.uk. Decizia a fost luată în condiţiile în care meciurile echipei patronate, în ultimii 18 ani, de Roman Abramovich, nu au mai fost transmise în Rusia. Premier League, EFL şi FA suspendaseră contractele.

În tur, Chelsea s-a impus cu scorul de 2-0. Havertz și Pulisic au narcat golurile londonezilor.

Echipele probabile:

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și