Închide meniul

UEFA Champions League | Masacru la Munchen! Bayern – Salzburg 7-1! Lewandowski și Muller i-au distrus pe austrieci. Liverpool – Inter 0-1. Calificare cu emoții pentru echipa lui Jurgen Klopp

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 martie 2022, 23:45 / Actualizat: 9 martie 2022, 6:54

UEFA Champions League | Masacru la Munchen! Bayern – Salzburg 7-1! Lewandowski și Muller i-au distrus pe austrieci. Liverpool – Inter 0-1. Calificare cu emoții pentru echipa lui Jurgen Klopp

Spectacol total în UEFA Champions League

Profimedia

Update min 90: Fluier final pe ambele stadioane! Bayern a demolat-o pe Salzburg cu 7-1, iar Inter a câștigat cu 1-0 la Liverpool, însă insuficient pentru calificare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update min 86: GOOOL Bayern! Leroy Sane și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Update min 83: GOOOL Bayern! Thomas Muller a făcut „dubla”

Update min 70: GOOOl Salzburg! Kjaergaard a înscris după un contraatac purtat excelent de austrieci.

Update min 60: GOOOL Inter! Lautaro Martinez a trimis un trasor care s-a oprit în vinclul porții lui Alisson. Câteva minute mai târziu, Alexis Sanchez a fost eliminat după ce a văzut al doilea galben.

Reclamă

Update min 53: Bayern Munchen face 5-0! A marcat și Thomas Muller.

Update Min. 31: Masacru la Munchen! Gnabry face 4-0 după doar 31 de minute. Bayern e dezlănţuită. 

Reclamă 4 / 0/3

Update Min. 23: Bayern – Salzburg 3-0! Robert Lewandowski a făcut hat-trick-ul. Polonezul a avut nevoie de doar 11 minute pentru a reuși trei goluri.

Update Min. 21: Bayern – Salzburg 2-0! Lewandowski a marcat din nou, tot din penalty, după ce tot el a scos lovitura de la 11 metri.

Update Min. 12: Bayern – Salzburg 1-0! Robert Lewandowski a marcat dintr-un penalty pe care tot el l-a scos. Polonezul a ajuns la 10 goluri în actuala ediție de UEFA Champions League.

Update 22.00: Au început cele două partide ale serii în UEFA Champions League.

Update 21.00: Au apărut echipele de start pentru cele două dueluri ale serii. Iată formațiile alese de antrenori:

Reclamă

Știrea inițială

În această seară se vor afla primele două echipe calificate în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Bayern Munchen – Salzburg și Liverpool – Inter sunt duelurile „de foc” de astăzi.

UEFA Champions League | Liverpool – Inter. „Cormoranii”, avantaj de două goluri înaintea meciului de pe Anfield

Liverpool porneşte ca mare favorită la calificare în partida de „5 stele” de pe Anfield. Trupa lui Jurgen Klopp a câştigat cu 2-0 partida tur din Italia, grație golurilor marcate de Robeto Firmino și Mohamed Salah, în minutele 75, respectiv 83.

Recent, „cormoranii” s-au apropiat la 3 puncte de liderul Manchester City, în Premier League. De asemenea, trupa de pe Anfield a câştigat în urmă cu săptămână şi Cupa Ligii Angliei, motiv pentru care moralul jucătorilor lui Jurgen Klopp este extrem de ridicat.

UEFA Champions League | Bayern Munchen – Salzburg. „Bavarezii” au egalat pe final, în manşa tur

Bayern Munchen va primi vizita lui Salzburg. Campioana Germaniei s-a chinuit enorm în manşa tur, fiind foarte aproape să piardă în faţa austriecilor. Lewandowski&Co au restabilit egalitatea în minutul 90, scor 1-1, când Coman a reluat în plasă mingea prelungită de Muller.

În partida din Austria, Adamu a deschis scorul în minutul 21, la scurt timp după ce fusese introdus pe teren în locul accidentatului Okafor.

În meciul retur, Julian Nagelsmann, managerul lui Bayern, nu se va putea baza pe accidentații Davies, Goretzka și Tolisso. De cealaltă parte, Salzburg îi are pe lista indisponibililor pe Koita, Okoh, Onguene și Vallci.

Citește și:
Recomandări
  • Seară de „5 stele” în UEFA Champions League
  • Liverpool – Inter 0-1 şi Bayern Munchen – Salzburg 7-1

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:39 „De Paşte campion” Reacţia lui Gigi Becali atunci când i s-a atras atenţia că e foarte aproape să se întâmple acest lucru! 12:38 Novak Djokovic a rămas lider în clasamentul ATP! Ce avans are sârbul faţă de Jannik Sinner şi Carlos Alcaraz 12:01 Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec! Câţi bani va investi pentru Liga Campionilor 11:50 Marius Şumudică, anunţul pe care îl aşteptau toţi rapidiştii: „M-a contactat Angelescu”! Ce urmează să se întâmple 11:22 Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League”! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf! 11:06 Kyros Vassaras, verdict categoric după controversa de la FCSB – Rapid! Ce a spus şeful CCA despre golul anulat al giuleştenilor 11:01 Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!” L-a lăudat pe Dan Şucu 10:34 Formula 1™ pregăteşte o schimbare majoră! Planul pus la cale pentru a răsplăti mai mulţi piloţi în „Marele Circ” 10:09 Veste tristă în fotbalul românesc! A murit fostul finanţator al unei echipe de tradiţie! S-a duelat cu Becali, Copos şi Borcea! 9:58 Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Cum au răspuns fanii catalanilor Vezi toate știrile
Citește și