Închide meniul

Liverpool îl urmărește pe Radu Drăgușin! Anunțul lui Florin Manea: „Există interes! Am vorbit cu cineva de acolo!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 martie 2023, 11:59

Liverpool îl urmărește pe Radu Drăgușin! Anunțul lui Florin Manea: Există interes! Am vorbit cu cineva de acolo!”

Liverpool îl urmărește pe Radu Drăgușin

Radu Drăgușin și Jurgen Klopp/ Colaj Profimedia

Liverpool îl urmărește pe Radu Drăgușin! Anunțul a fost făcut de impresarul fundașului, Florin Manea, care susține că a fost contactat de un scouter din partea clubului de pe Anfield, scouter care și-a manifestat interesul pentru internaționalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin evoluează la Genoa, de la startul acestui sezon, fiind împrumutat de Juventus. Internaționalul român de 21 de ani este unul dintre titularii de bază ai trupei din Serie B.

Liverpool îl urmărește pe Radu Drăgușin! Anunțul lui Florin Manea

Florin Manea a făcut un anunț șoc. Liverpool se pare că este cu ochii pe Radu Drăgușin, iar un eventual transfer s-ar putea realiza în sezoanele viitoare.

Impresarul dă asigurări că fundașul român nu va mai petrece mult timp în Italia, deoarece formații din Premier League sunt dispuse să plătească sume consistente în schimbul acestuia.

Manea a mai precizat că a Juventus a refuzat o ofertă de 25 de milioane de euro pentru Radu Drăgușin, și astfel, este de așteptat că fundașul român să se transfere pe o sumă și mai mare.

Reclamă

„Radu Drăgușin e foarte curtat. A jucat cele mai multe meciuri, e cel mai folosit jucător. A început să și marcheze. A existat o ofertă de 25 de milioane de euro, din Italia. Și a fost refuzată. Ideal ar fi să mai joace un an în Seria A și să plece în Anglia. I se potrivește campionatul.

Nu e greu să ajungă la Liverpool. Există interes. Am vorbit cu cineva de acolo. Am vorbit cu scouter. E pe lista lor. Că va fi acum, că va fi peste un an… Mult în Italia nu va sta. Există interes de la o echipe cu bani din Anglia.

Poate zice «Luați 40 de milioane de euro și îl luăm acum». Riscul e să-l lași să joace un an în Serie A și după aceea să se ceară 60 de milioane de euro”, a declarat Florin Manea, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sezon, Radu Drăgușin a bifat 30 de partide pentru Genoa, în care a reușit să marcheze 3 goluri. Cele mai tari meciuri ale formației românului, din Serie B, se pot vedea în exclusivitate în AntenaPLAY.

Radu Drăgușin, convocat în lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

Selecționerul Edi Iordănescu a convocat un lot format din 26 de jucători pentru aceste prime jocuri din drumul spre EURO 2024.

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, selecţionerul Edi Iordănescu se va baza pe Radu Drăguşin în startul campaniei de califcare la EURO 2024. De asemenea, AS.ro a anunţat şi faptul că Edi Iordănescu a preferat să îl lase pe Ştefan Tîrnovanu la naţionala de tineret a României, la rugămintea lui Emil Săndoi.

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 20/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 9/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 2/0);

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (FCSB, 9/0), Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 9/0), Darius Olaru (FCSB, 9/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Adrian Șut (FCSB, 0/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Octavian Popescu (FCSB, 5/0);

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), Louis Munteanu (Farul Constanța).

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și