Închide meniul

Liverpool – Nottingham Forest 0-1! „Pădurarii”, victorie pe Anfield după 55 de ani! Trupa lui Slot, primul eșec al sezonului

Alex Ioniță Publicat: 14 septembrie 2024, 19:44

Reclamă
Liverpool – Nottingham Forest 0-1! „Pădurarii, victorie pe Anfield după 55 de ani! Trupa lui Slot, primul eșec al sezonului

Liverpool - Nottingham Forest 0-1!

Profimedia

Liverpool a fost învinsă de Nottingham Forest cu scorul de 0-1, în etapa cu numărul 4 a sezonului de Premier League. „Pădurarii” nu au mai câștigat pe Anfield, înainte de acest meci, din 1969.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o primă repriză dominată clar de Liverpool, jucătorii lui Nottingham Forest au dat lovitura în minutul 72, prin Hudson-Odoi, care a înscris din pasa lui Elanga.

Liverpool – Nottingham Forest 0-1!

„Pădurarii” au rezistat până la finalul duelului și au obținut o victorie importantă pe terenul echipei pregătite de Arne Slot.

După acest rezultat, Forest a urcat pe locul al 4-lea în clasament, cu 8 puncte după 4 partide disputate. De cealaltă parte, Liverpool este pe locul al 2-lea, cu 9 puncte.

Cum au arătat echipele de start în Liverpool – Nottingham Forest:

Reclamă
Reclamă

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Konate, van Dijk, Robertson – Gravenberch, Mac Allister – Salah, Szoboszlai, Luis Diaz – Diogo Jota.

Nottingham Forest: Sels – Ola Aina, Milenkovic, Murillo, Alex Moreno – Yates, Ward-Prowse – Dominguez – Gibbs-White, Anderson – Chris Wood.

A început cursa pentru transferul lui Mohamed Salah!

A început cursa pentru transferul lui Mohamed Salah! Starul lui Liverpool a dat de înțeles, în urmă cu puțin timp, că ar fi aproape de plecarea de pe Anfield, astfel că două cluburi de top sunt deja pe urmele sale.

Reclamă

După derby-ul cu Manchester United, câștigat de Liverpool cu scorul de 3-0, Mohamed Salah a anunțat că ar putea fi ultimul meci pe care îl dispută pe Old Trafford, dând astfel de înțeles că ia în calcul plecarea din Premier League, până la finalul sezonului.

Acum, potrivit informațiilor oferite de Daily Mail, Juventus și PSG s-au înscris deja în cursa pentru transferul lui Mohamed Salah.

Interesul celor două cluburi vine în contextul în care Salah intră, în luna ianuarie, în ultimele 6 luni de contract cu Liverpool. Astfel, starul din Egipt va putea semna cu orice club își dorește și să plece, pe gratis, de pe Anfield.

Mohamed Salah a ajuns la Liverpool în 2017, de la AS Roma, în schimbul sumei de 42 de milioane de euro.

De la momentul transferului a adunat 353 de meciuri în tricoul „cormoranilor”, în care a marcat 214 goluri și a reușit 92 de pase decisive.

În momentul de față, Mohamed Salah este cotat la suma de 55 de milioane de euro. În cariera sa a mai jucat pentru: El Mokawloon, Basel, Chelsea, Fiorentina și AS Roma.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:41

Când pot debuta la Rapid noile achiziții! Anunțul lui Viorel Moldovan: „Sunt foarte mulțumit!”

22:37

Denis Alibec, scandal cu Narek Grigoryan în prima repriză din Petrolul – Farul! Gică Hagi a reacționat imediat

22:15

Antrenorul lui Panathiaikos i-a pus gând rău rivalei PAOK! Vrea să rupă „blestemul” de pe Toumba: „Asta e motivația noastră!”

21:59

LIVE VIDEOBenfica – Santa Clara ACUM, în AntenaPLAY. Oaspeții au deschis scorul în primul minut

21:50

VideoVasco Lopes, gol din „foarfecă” în AVS – Rio Ave! Execuția care l-a lăsat „mască” pe portarul advers!

21:11

Dorinel Munteanu, atac la adresa arbitrilor după 0-0 cu Buzău. A „luat foc” după eliminarea lui Stevanovic: „Nu suntem la balet!”

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 3 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 4 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 5 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 6 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României
Citește și