Închide meniul

Liverpool poate încasa o sumă colosală pentru Mohamed Salah. Al-Ittihad nu își ia gândul de la starul egiptean

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 1 septembrie 2023, 20:46

Liverpool poate încasa o sumă colosală pentru Mohamed Salah. Al-Ittihad nu își ia gândul de la starul egiptean

Liverpool poate încasa o sumă colosală pentru Mohamed Salah

Mohamed Salah este starul celor de la Liverpool | Profimediaimages

Liverpool poate încasa o sumă colosală pentru Mohamed Salah. Saudiții de la Al-Ittihad nu renunță și doresc să mai facă o ofertă pentru starul egiptean, chiar dacă oficialii de pe Anfield nu vor să îl vândă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii celor de la Al-Ittihad nu doresc să renunțe la transferul lui Mohhamed Salah. Aceștia îl consideră pe starul egiptean, în momentul de față, drept principala țintă a clubului. După ce s-au lovit de refuzurile „cormoranilor”, reprezentanții clubului din Arabia Saudită sunt pregătiți să pună o sumă colosală pe masă, pentru a-i convinge să îl vândă pe atacant.

Liverpool poate încasa o sumă colosală pentru Mohamed Salah. Arabii vor să ofere peste 200 de milioane de euro pentru egiptean

Potrivit informațiilor oferite de dailymail.co.uk, oficialii lui Liverpool au refuzat ultima ofertă venită din partea celor de la Al-Ittihad, de peste 150 de milioane de euro.

Jurgen Klopp nu dorește să renunțe la jucătorul de 31 de ani, dar, oficialii lui Liverpool pot fi convinși să treacă peste cuvântul antrenorului de oferta pe care arabii o pregătesc pentru Salah.

Conform sursei citate anterior, cei de la Al-Ittihad pregătesc o ofertă de peste 200 de milioane de euro pentru atacantul de la Liverpool. Aceasta ar urma să fie făcută în decursul săptămânii viitoare, în contextul în care perioada de mercato din Arabia Saudită se încheie mult mai târziu față de cea din marile campionate ale Europei.

Reclamă

În momentul de față, Mohamed Salah este cel mai bine plătit jucător din istoria lui Liverpool. Atacantul cu 30 de goluri marcate pentru „cormorani”, în sezonul trecut, face parte din grupul de lideri al echipei de pe Anfield, iar Jurgen Klopp, antrenorul formației, nu dorește să renunțe la serviciile acestuia.

Conform informațiilor oferite de jurnaliștii englezi de la publicația citată anterior, oficialii lui Liverpool sunt în contact cu mai mulți agenți pentru a lua în calcul o posibilă înlocuire a lui Salah. Totuși, principalul inamic al „cormoranilor” este timpul. Perioada de Mercato în Anglia se termină la începutul zilei de 2 septembrie.

Mohamed Salah vrea să plece de la Liverpool

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul Rudy Galletti, Mohamed Salah i-a anunțat pe oficialii lui Liverpool că dorește să se transfere la Al-Ittihad, în Arabia Saudită. Totuși, decizia finală le aparține în continuare oficialilor de pe Anfield.

Reclamă 4 / 0/3

Legenda celor de la Liverpool, Jamie Carragher, a vorbit despre posibila plecare a lui Salah. Fostul fundaș central a anunțat și care ar fi un preț bun pentru jucătorul din Egipt. A anticipat că arabii şi-ar putea mări considerabil prima ofertă, de 100 de milioane de lire sterline (n.r. 117 milioane de euro).

„Nu va fi vândut pentru 100 de milioane (n.r. de lire sterline), dar dacă se vor apropia de 150 de milioane sau chiar mai mult, atunci Liverpool ar putea fi tentată.

Când vorbești despre 100 de milioane, nici nu ar trebui să se discute despre asta. Dar 150 de milioane de lire sterline pentru un jucător de vârsta lui ar trebui să fie luați în considerare”, a spus Carragher, pentru skysports.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și