Închide meniul

Liverpool, ucisă de Everton pe Anfield. "Bestia" Haaland a distrus-o pe Schalke. Luptă nebună la titlu în Spania, după victoria celor de la Real Madrid

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2021, 20:24

Liverpool, ucisă de Everton pe Anfield. "Bestia" Haaland a distrus-o pe Schalke. Luptă nebună la titlu în Spania, după victoria celor de la Real Madrid

profimediaimages

Derby-uri tari în Europa

Valladolid – Real Madrid 0-1

Se anunţă o luptă nebună la titlu în Spania. Real Madrid s-a apropiat la doar 3 puncte de Atletico Madrid, care are şi un meci mai puţin disputat. Echipa lui Simeone a pierdut acasă, 0+2 cu Levante, în timp ce Real s-a impus la limită la Valladolid. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Germania, Bayern a pierdut pe terenul celor de la Eintracht Frankfurt, scor 1-2, în timp ce Dortmund a demolat Schalke, scor 4-0. 

Liverpool începe să tremure pentru un loc în Champions Lreague după ce a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Premier League. Echipa lui Klopp a pierdut pe Anfield derby-ul local cu Everton, scor 0-2. 

Min. 90: FINAL DE MECI! Real Madrid a învins la Valladolid şi a relansat campionatul în Spania. Casemiro a marcat unicul gol al meciului. 

Min. 65: GOOOL Real Madrid! Casemiro a marcat! 

Reclamă

Min. 1: A început partida. 

Liverpool – Everton 0-2, Schalke – Dortmund 0-4

Min. 90+5: Ce victorie! Everton câştigă marele derby cu Liverpool. 

Reclamă 4 / 0/3

Min. 90: FINAL! Borussia Dortmund a câştigat clar derby-ul cu Schalke, scor 4-0. Haaland a reuşit o dublă. 

Min. 83: GOOOL Everton! Gylfi Sigurdsson a marcat din penalty.

Min. 79: GOOOL Dortmund! Haaland reuşeşte dubla.

Min. 62: GOOOL Dortmund! A marcat şi Raphael Guerreiro.

Min. 45: GOOOL Dortmund! Haaland marchează cu o execuţie în stilul lui Zlatan Ibrahimovic. 

Min. 42: GOOOL Dortmund! Jadon Sancho deschide scorul. 

Min. 3: GOOL EVERTON! Richarlison a deschis scorul cu un şut superb la colţul lung. 

Reclamă

Min. 1: A început partida! 

Liverpool – Everton – echipe de start

Liverpool: Alisson – Robertson, Henderson (C), Kabak, Alexander-Arnold – Thiago, C Jones, Wijnaldum – Mane, Firmino, Salah

Rezerve: Adrian, Keita, Oxlade-Chamberlain, Tsimikas, Shaqiri, Origi, Davies, Phillips, N. Williams

Antrenor: Jurgen Klopp 

Everton: Pickford – Coleman (C), Holgate, Keane, Godfrey – Doucoure, Davies, Gomes – Rodriguez, Digne – Richarlison

Rezerve: Olsen, Nkounkou, Allan, Onyango, Sigurdsson, Iwobi, Bernard, King, Calvert-Lewin

Antrenor: Carlo Ancelotti

Atletico – Levante 0-2

Min. 90: GOOOL LEVANTE! Jorge de Frutos dă lovitura în ultimul minut! 

Min. 30: GOOOL LEVANTE! Jose Luis Morales a deschis scorul. 

Min. 1: A început partida. 

Liverpool și Everton, contrar așteptărilor multor specialiști, sunt vecine de clasament înaintea celui de-al doilea derby al sezonului. “Cormoranii” ocupă locul 6 și vin după trei înfrângeri consecutive, serie fără precedent sub comanda lui Jurgen Klopp.  

Everton, pe de altă parte, impresionează cu Carlo Ancelotti pe bancă. “Caramelele” sunt pe locul 7, la trei lungimi în spatele lui Liverpool, și vor să atace pozițiile care asigură prezența în Cupele Europene. Și formația de pe Goodison este însă în scădere de formă, pierzând ultimele două jocuri de Premier League. 

În tur a fost 2-2 între Everton și Liverpool, pe Goodison Park. A fost un meci de coșmar pentru echipa lui Jurgen Klopp, care l-a pierdut pe talismanul Virgil van Dijk până la finalul sezonului și a avut un gol anulat de VAR la ultima fază a meciului. 

Atletico și Real Madrid, luptă de la distanță pentru titlul din La Liga 

Dacă în urmă cu câteva săptămâni părea că elevii lui Simeone vor defila în acest campionat, situația este mult mai echilibrată acum. Atletico a câștigat un singur meci în ultimele trei etape. Real Madrid a profitat de pașii greșiti ai rivalilor și a înregistrat trei succese la rând. 

Doar șase puncte le mai despart pe cele două echipe. Atletico are însă un meci mai puțin disputat. Cau toate acestea, diferența s-ar putea micșora dacă elevii lui Simeone vor continua să se încurce. 

Atletico va primi vizita lui Levante, ocupanta locului 11. De cealaltă parte, Real Madrid se va deplasa pe terenul celor de la Valladolid. 

Schalke – Borussia Dortmund, cel mai dezechilibrat derby 

Schalke traversează o criză fără precedent în istoria clubului. Echipa din Gelsenkirchen este ultima în Bundesliga, la nouă puncte de locul care asigură prezența la baraj. 

Schalke a câștigat o singura partidă în acest sezon și are, de departe, cea mai fragilă apărare din Germania (52 de goluri încasate în 21 de meciuri). Erling Haaland se va distra cu apărătorii “minerilor”.

Nici Dortmund nu este în cea mai bună formă și ocupă doar locul 6 în Bundesliga. Cu toate acestea, elevii lui Edin Terzic au moralul ridicat dupa victoria răsunătoarea de pe terenul Sevillei, 3-2 în “optimile” Champions League. 

Meciurile zile în Europa 

Liverpool – Everton 0-2

Schalke – Dortmund 0-4

Atletico – Levante 0-2

Valladolid – Real Madrid 0-1

Frankfurt – Bayern Munchen 2-1

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și