Închide meniul

Liverpool, un butoi de pulbere! Salah, iritat după ce a fost schimbat de Klopp. Agentul său i-a anunţat plecarea

Dragoș Vasile Publicat: 5 martie 2021, 17:15

Liverpool, un butoi de pulbere! Salah, iritat după ce a fost schimbat de Klopp. Agentul său i-a anunţat plecarea

profimediaimages.ro

Salah, schimbat de Jurgen Klopp în derby-ul cu Chelsea

  • Salah, nervos la schimbarea din derby-ul cu Chelsea
  • Ce i-a transmis Klopp

Liverpool a pierdut cu 0-1 derby-ul cu Chelsea, şi a ajuns la a cincea înfrângere de pe teren propriu. Salah a jucat doar 61 de minute şi a părăsit terenul vizibil enervat. Schimbarea lui Salah a stârnit şi revolta agentului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ramy Abbas Issa a pus la propriu puntul pe "i', pe Twitter. Postarea acestuia lăsă loc de interpretări, mai ales că viitorul vedetei lui Liverpool este incert.

Reclamă

Cotat la 120 de milioane de euro, Salah a bifat în acest sezon 37 de apariţii pentru Liverpool, în toate competiţiile, reuşind să înscrie de 24 de ori şi să ofere 4 pase decisive.

Explicaţia lui Klopp pentru schimbarea lui Salah

Antrenorul lui Liverpool a decis să îl schimbe pe egiptean cu Alex Oxlade-Chamberlain. Acesta şi-a motivat decizia explicând că elevul său are multe meciuri în picioare, iar fizicul său poate avea de suferit din această cauză.

Reclamă

”Doar am vrut să introduc forțe proaspete. Salah joacă multe meciuri și suferea cel mai mult din punct de vedere fizic” a spus tehnicianul neamţ, după meci, la conferinţa de presă.

Serie dezastruoasă pentru campioana Angliei. Starurile lui Klopp riscă să nu se califice în Champions League!

După 0-1 cu Chelsea, campionii Angliei îşi continuă seria neagră şi riscă să nu joace în următorul sezon al UEFA Champions League.

Mason Mount a înscris, în minutul 42, singurul gol al disputei de pe Anfield, iar "cormoranii" au ajuns astfel pe locul 7 în Premier League şi sunt mai aproape de zona retrogradării decât de lider. Îi despart 20 de puncte de ocupanta locului 18, Fulham, şi sunt la 22 de puncte în spatele lui Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool
Europa League • 14 mart., 22:53
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool! „Cormoranii” au făcut show şi au marcat patru goluri în şapte minute
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City
Liga 1 • 10 mart., 21:16
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City: „L-ar fi omorât!”