Închide meniul

Lovitura pregătită în Serie A! Răzvan Lucescu, chemat să-i salveze de la retrogradare pe Dennis Man și Valentin Mihăilă. “Sună bine la Parma”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 februarie 2021, 19:09

Lovitura pregătită în Serie A! Răzvan Lucescu, chemat să-i salveze de la retrogradare pe Dennis Man și Valentin Mihăilă. “Sună bine la Parma”

profimediaimages

Răzvan Lucescu, dorit la Parma

Parma se confruntă de mai mult timp cu o criză de rezultate și riscă să retrogradeze la finalul sezonului. Românii ar putea totuși să o mențină în Serie A! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu, dorit de Parma 

Potrivit sport.ro, Răzvan Lucescu se află pe lista patronului Kyle Krause pentru a-l înlocui pe Roberto D’Aversa. Cristiano Bergodi, tehnician italian cu o vastă experiență în România, crede că această mutare este realizabilă. 

“Sună bine Răzvan Lucescu la Parma. E un antrenor pe care îl consider foarte bun, e unul dintre cei mai buni antrenori români. Vorbește și italiana bine, nu are niciun fel de problemă", a spus Bergodi pentru sursa citată. 

Parma este intr-o situație critică. Echipa lui Man și Mihăilă este pe penultimul loc în Serie A și a pierdut în ultimele trei etape. Formația de pe Stadio Ennio Tardini n-a mai câștigat în campionat de la finalul lunii noiembrie. 

Dacă Răzvan Lucescu va semna cu Parma, s-ar schimba situația și conationalilor Man și Mihăilă. Cei doi ar putea să joace mai mult sub comanda lui Lucescu Jr.

Reclamă

Răzvan Lucescu, demis de la Al Hilal

Lucescu a fost demis de la Al Hilal din cauza rezultatelor neconcludente din ultima perioadă. Înfrângerea cu penultima clasată, Damac, echipa lui Constantin Budescu, i-a fost "fatală".

Fosta echipă românului a căzut pe locul trei în Arabia Saudită, la cinci puncte în spatele liderului Al Shabab. 9 victorii, 6 remize și 3 eșecuri era bilanțul lui Răzvan Lucescu în campionat la Al Hilal, în acest sezon.

Cu toate acestea, Răzvan Lucescu a fost un succes imens la Al Hilal, în sezonul precedent. Românul a făcut "tripla", cucerind campionatul din Arabia, Cupa Regelui și Liga Campionilor Asiei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Parma este pe penultimul loc în Serie A
  • Răzvan Lucescu, chemat să-i salveze pe Man și Mihăilă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și