Închide meniul

Lovitură uriașă dată de Barcelona! Fiul lui Johan Cruyff a revenit pe Camp Nou. Ce funcție va ocupa

Alexandru Ivan Publicat: 3 iunie 2021, 17:07

Lovitură uriașă dată de Barcelona! Fiul lui Johan Cruyff a revenit pe Camp Nou. Ce funcție va ocupa

Profimedia

Fiul lui Johan Cruyff s-a întors la Barcelona

  • Jordi Cruyff s-a întors la Barcelona
  • Joan Laporta s-a ținut de cuvânt

Fiul lui Johan Cruyff a revenit la Barcelona. Jordi și-a reziliat contractul pe care îl avea cu chinezii de la Shenzen și a ales să se întoarcă în Catalunya. De altfel, Joan Laporta a promitea acest lucru încă din timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jordi Cruyff va fi unul dintre apropiații președintelui, iar cuvântul său va cântări enorm în deciziile clubului.

Fiul lui Johan Cruyff a revenit la Barcelona

„FC Barcelona anunță că Jordi Cruyff se va alătura secției sportive a clubului și va face parte din noua structură organizatorică, începând cu 1 august. Jordi Cruyff, care a fost jucător în echipele de tineret și seniori ale Barcelonei, revine într-un rol strategic”, se arată în comunicatul emis de FC Barcelona.

Reclamă

În calitate de consilier sportiv, fiul legendarului Johan Cruyff va fi mâna dreaptă a lui Laporta în toate problemele sportive. Nevoia unei astfel de persoane a fost simțită de mult timp pe Camp Nou.

Reclamă

Revenirea lui Jordi Cruyff a fost întârziată de faptul că acesta era legat prin contract de Shenzen, echipă pe care a antrenat-o începând cu august 2020.

Ca jucător, Jordi Cruyff a evoluat pentru Barcelona între 1994 și 1996, după care a semnat cu Manchester United. Acesta s-a retras din activitate în 2010, din campionatul Maltei.

Johan Cruyff, tatăl lui Jordi, a fost o adevărată legendă a Barcelonei și a fotbalului. Ca jucător, acesta a cucerit un titlu și o Cupă pe Camp Nou. Ca antrenor, Cruyff i-a adus Barcelonei patru titluri, 3 Cupe și 1 Cupă a Campionilor Europeni, competiție transformată ulterior în Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League