Închide meniul
Foto

Luis Suarez a semnat cu Inter Miami! Prima reacţie a atacantului după ce a devenit din nou coleg de echipă cu Lionel Messi!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 decembrie 2023, 20:00

Reclamă
Luis Suarez a semnat cu Inter Miami! Prima reacţie a atacantului după ce a devenit din nou coleg de echipă cu Lionel Messi!

Luis Suarez a semnat cu Inter Miami

Luis Suarez, cu tricoul lui Inter Miami / Facebook

Luis Suarez a semnat cu Inter Miami! Echipa americană l-a prezentat oficial pe atacantul uruguayan în vârstă de 36 de ani. Suarez era liber de contract după despărţirea de echipa braziliană Gremio.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Suarez a semnat un contract valabil un an cu Inter Miami. El a devenit, astfel, din nou coleg de echipă cu Lionel Messi, Jordi Alba şi Sergio Busquets, cu care a jucat la FC Barcelona.

Luis Suarez a semnat cu Inter Miami!

Sunt fericit și entuziasmat să încep această nouă aventură la Inter Miami. Sunt gata să muncesc pentru a îndeplini visul de a câștiga multe trofee, pe care acest mare club îl are”, a declarat Luis Suarez după ce transferul său la Inter Miami s-a oficializat.

Luis Suarez s-a plâns recent de dureri puternice la genunchi, care îi afectează rutina zilnică şi îl obligă să facă injecţii pentru a putea continua să joace fotbal, relatează news.ro.

La ultima echipă la care a evoluat, formaţia braziliană Gremio, uruguayanul a marcat 26 de goluri şi a oferit 17 pase de gol în 53 de meciuri.

Reclamă

La aproape 37 de ani, pe care îi va împlini pe 24 ianuarie, Luis Suarez este cotat încă la 4 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Încă din luna noiembrie ar fi existat un acord verbal între Inter Miami şi fostul jucător al Barcelonei, iar acum mutarea a fost şi oficializată.

Suarez, cel mai bun jucător al anului, în Brazilia

Luis Suarez, fostul atacant al lui Gremio, a câştigat Balonul de Aur, acordat celui mai bun fotbalist din campionatul Braziliei, relata EFE, cu două săptămâni în urmă.

Reclamă 4 / 0/3

Suarez, care a obţinut şi premiul pentru cel mai bun atacant, a marcat 17 goluri în campionat şi a fost principalul artizan al clasării lui Gremio pe poziţia a doua la finalul sezonului.

„La aproape 37 de ani, a fost anul în care am jucat cele mai multe jocuri în cariera mea, în care am petrecut cel mai mult timp departe de soţia şi de copiii mei. Premiul este pentru ei”, a spus Suarez într-un scurt discurs.

În acest sezon, Suarez a jucat 42 de meciuri, cu un bilanţ de 22 de goluri şi 14 pase decisive. Echipa a câştigat campionatul statului Rio Grande do Sul, pe lângă succesul clasării pe locul 2 în campionatul Braziliei la un an după promovarea în prima divizie.

Mesajul lui Lionel Messi, la un an după ce a devenit campion mondial cu Argentina: „Cea mai frumoasă nebunie a carierei!”

A apărut mesajul lui Lionel Messi, la exact un an după ce a devenit campion mondial cu Argentina. Starul în vârstă de 36 de ani a fost decisiv pentru „pume” la Cupa Mondială din 2022. Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului final din Qatar şi şi-a ajutat naţionala să câştige trofeul suprem pentru a treia oară în istorie.

Pe 18 decembrie 2022, Argentina o învingea dramatic pe Franţa. Messi reuşea să îi „sufle” trofeul lui Kylian Mbappe, cel care a fost autorul unui hat-trick fabulos. Lionel Messi a fost eroul „pumelor”, cu o „dublă” şi cu un penalty transformat în gol! A sărbătorit, pe teren, alături de familie, imaginile devenind virale.

La exact un an după performanţa uriaşă, deţinătorul a 8 Baloane de Aur a transmis un mesaj superb pe contul său de Instagram, unde are 495 de milioane de urmăritori.

Un an de la cea mai frumoasă nebunie a carierei mele! Amintiri de neuitat, care le voi păstra toată viaţa mea. O aniversare fericită tuturor!”, a scris Messi pe reţelele sociale.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și