Închide meniul

Luis Suarez este într-o formă senzațională și la aproape 37 de ani! A fost ales cel mai bun jucător din campionatul Braziliei

Alex Ioniță Publicat: 7 decembrie 2023, 21:05

Reclamă
Luis Suarez este într-o formă senzațională și la aproape 37 de ani! A fost ales cel mai bun jucător din campionatul Braziliei

Luis Suarez este într-o formă senzațională și la aproape 37 de ani

Luis Suarez / Profimedia

Luis Suarez este într-o formă senzațională și la aproape 37 de ani! Fostul atacant de la Liverpool sau FC Barcelona este pe val și a impresionat și în tricoul celor de la Gremio.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Uruguayanul Luis Suarez, atacantul echipei Gremio, a câştigat joi Balonul de Aur, acordat celui mai bun fotbalist din campionatul Braziliei, relatează EFE, potrivit agerpres.ro.

Luis Suarez este într-o formă senzațională și la aproape 37 de ani! Cifrele uruguayanului sunt senzaționale

Suarez, care a obţinut şi premiul pentru cel mai bun atacant, a marcat 17 goluri în campionat şi a fost principalul artizan al clasării lui Gremio pe poziţia a doua la finalul sezonului.

„La aproape 37 de ani, a fost anul în care am jucat cele mai multe jocuri în cariera mea, în care am petrecut cel mai mult timp departe de soţia şi de copiii mei. Premiul este pentru ei”, a spus Suarez într-un scurt discurs.

Pe ansamblul sezonului, Suarez a jucat 42 de meciuri, cu un bilanţ de 22 de goluri şi 14 pase decisive. Echipa a câştigat campionatul statului Rio Grande do Sul, pe lângă succesul clasării pe locul 2 în campionatul Braziliei la un an după promovarea în prima divizie.

Reclamă

Suarez şi-a luat adio zilele trecute de la fanii lui Gremio. Potrivit presei internaţionale, el ar urma să se alăture formaţiei Inter Miami, din SUA, unde îl va regăsi pe bunul său prieten Lionel Messi, alături de care a evoluat la echipa spaniolă FC Barcelona.

La ceremonia de premiere, Endrick, fotbalistul lui Palmeiras, în vârstă de 17 ani, care va evolua la Real Madrid, a câştigat două premii, unul pentru jucătorul revelaţie al anului şi altul pentru cel mai frumos gol, marcat în etapa a 34-a împotriva lui Botafogo.

Palmeiras a devenit campioană miercuri pentru al doilea an consecutiv, cu Endrick protagonist în ultima parte a stagiunii.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Suarez, tot mai aproape de Inter Miami!

Suarez, în vârstă de 36 de ani, îşi va încheia luna viitoare contractul cu formaţia braziliană Gremio Porto Alegre, iar apoi se va deplasa în Statele Unite pentru a finaliza negocierile cu Inter Miami şi a deveni jucătorul francizei din Florida începând din ianuarie.

„El Pistolero” va semna un contract pe un an cu gruparea patronată de David Beckham, cu posibilitatea unei opţiuni pentru un sezon suplimentar, potrivit postului argentinian de televiziune TyC Sports.

Luis Suarez şi Lionel Messi au fost coechipieri la FC Barcelona timp de şase sezoane. Uruguayanul îi va reîntâlni, de asemenea, la Inter Miami, pe spaniolii Sergio Busquets şi Jordi Alba, cu care a fost de asemenea coleg la echipa catalană.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și