Închide meniul

Luis Suarez, foarte aproape să semneze! Destinație surpriză pentru fostul atacant al Barcelonei

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 decembrie 2022, 12:10

Luis Suarez, foarte aproape să semneze! Destinație surpriză pentru fostul atacant al Barcelonei

Luis Suarez, foarte aproape să semneze cu o echipă din liga a doua braziliană

Profimedia

Luis Suarez, foarte aproape să semneze! Ajuns la 35 de ani, fostul atacant al Barcelonei va continua să joace fotbal, chiar dacă nu la cel mai înalt nivel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După prestațiile de la Cupa Mondială, uruguayanul va avea parte acum de o nouă experiență, în Brazilia.

Luis Suarez, foarte aproape să semneze! Destinație surpriză pentru fostul atacant al Barcelonei

Liber de contract după despărțirea de Nacional Montevideo, fostul atacant al Barcelonei este foarte aproape să semneze cu Gremio Porto Alegre, formație din liga a doua braziliană, anunță presa spaniolă.

„Gremio și Luis Suarez au ajuns la o înțelegere verbală. Dacă totul va fi în conformitate cu cele discutate, fotbalistul va semna un contract pe două sezoane. Va fi cel mai bine plătit jucător din echipa”,  a precizat jurnalistul sportiv Cesar Luis Merlo. 

Considerat unul dintre cei mai buni atacanți din istorie, fotbalistul sud-american are niște cifre fabuloase. În 715 meciuri pentru echipele de club, Suarez a înscris de 445 ori. Printre echipele din CV-ul său le regăsim pe FC Barcelona, FC Liverpool, Ajax Amsterdam și Atletico Madrid.

Reclamă

Pentru selecționata țării sale, atacantul a marcat 68 de goluri în 137 de apariții. Astfel, în total, în întreaga sa carieră, Luis Suarez a înscris peste 500 de goluri.

Luis Suarez, acuzații incredibile la adresa FIFA: „Nu m-au lăsat să-mi văd soția și copiii!”

Luis Suarez a făcut acuzații incredibile la adresa FIFA după ce Uruguay a fost eliminată de la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Atacantul uruguayan susține că nu a fost lăsat să-și vadă soția și copii după partida cu Ghana, din ultima etapă din faza grupelor.

După meci, soția și copiii lui Suarez au vrut să-l consoleze pe atacantul uruguayan, dar nu au fost lăsați să coboare pe teren

Reclamă 4 / 0/3

„Simt tristețe și dezamăgire. Fiul meu pleacă cu imaginea acelei tristeți, pentru un tată e greu, dar trebuie să facă față situației. Cred că a fost un penalty la Cavani, pentru că jucătorul lor își întrerupe alergarea și își pune corpul în fața lui. Și la Darwin este, de asemenea, foarte clar. Acestea nu sunt scuze, dar la această Cupă Mondială se dau penalty-uri incredibile. Comisia de arbitri și FIFA trebuie să încerce să se explice mai bine.

Nu m-au lăsat să-mi văd soția și copiii! Copiii mei nu au au voie să coboare pe teren, dar eu am văzut zilele trecute un jucător al Franței cu copiii lui pe banca de rezerve. De ce întotdeauna este împotriva Uruguayului? Se pare că trebuie să avem o altă acreditare media pentru ca copiii mei să coboare o secundă să mă salute, dar ei bine, asta e FIFA!„, a spus Luis Suarez, pentru TeleDoce, citat de marca.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și