Închide meniul

Luka Jovic riscă 6 luni de închisoare. Autorităţile sârbe l-au trimis în judecată după acţiunile incredibile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 octombrie 2020, 9:54

Luka Jovic riscă 6 luni de închisoare. Autorităţile sârbe l-au trimis în judecată după acţiunile incredibile

ProfimediaImages

Luka Jovic, aproape de închisoare

Motivul pentru care a revenit în Serbia a fost data de naştere a iubitei lui, modelul Sofija Milojevic. Totul s-a întâmplat în timp ce echipa "galacticilor" intrase în izolare din cauza unui caz de coronavirus de la echipa de baschet a clubului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, la aterizarea în ţara natală, el era nevoit să intre în carantină. Nici vorbă de aşa ceva. Atacantul a fost surprins sărbătorind pe străzile din Belgrad.

Luka Jovic, trimis în judecată în Serbia

El şi-a cerut iertare pentru gesturile necugetate, dar a fost trimis în judecată de autorităţile sârbe şi riscă până la 6 luni de închisoare. Mai mult, Premierul Serbiei, Ane Brnabic, l-a criticat pe fotbalistul de 22 de ani. 

“Aţi văzut cu toţii. Exemplele fotbaliştilor noştri, care vin din străinătate. Acolo au contracte de milioane. Vin aici, ignoră autoizolarea atunci când ajung acasă şi acest lucru trebuie analizat de autorităţile noastre”, a spus Brnabic. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și