Închide meniul

„Mă credeţi dacă spun că da?” Laurenţiu Reghecampf, obiectiv îndrăzneţ după prima victorie din 2023 a lui Neftchi Baku

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 februarie 2023, 21:34

„Mă credeţi dacă spun că da? Laurenţiu Reghecampf, obiectiv îndrăzneţ după prima victorie din 2023 a lui Neftchi Baku

Laurenţiu Reghecampf, obiectiv îndrăzneţ după prima victorie obţinută de Neftchi Baku în 2023

Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă / Captură Youtube

Laurenţiu Reghecampf şi-a setat un obiectiv îndrăzneţ, după ce Neftchi Baku a obţinut prima victorie din acest an. Tehnicianul speră să se claseze pe locul secund, la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neftchi Baku s-a impus la limită în meciul din această etapă. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf a învins-o cu 1-0 pe Zira, şi se menţine pe locul al treilea din prima ligă dn Azerbaijan, cu 41 de puncte.

Laurenţiu Reghecampf, obiectiv îndrăzneţ după prima victorie a lui Neftchi Baku în 2023

Laurenţiu Reghecampf s-a declarat bucuros de victoria obţinută de echipa sa în această etapă. Tehnicianul şi-a setat şi o dorinţă, mărturisind că speră să se claseze pe locul secund, chiar dacă echipa sa este la opt puncte distanţă de Sabah, ocupanta locului doi.

„Sunt foarte mulțumit de rezultat. Mă bucur că ni s-au alăturat jucătorii care au avut probleme minore. Sunt mulțumit și de jocul celor care au venit recent. Știm că trebuie să fim mai buni în meciuri. Am avut multe accidentări în cantonament și nu am avut ocazia să ne pregătim împreună cu toată echipa.

Cele trei puncte castigate astăzi sunt foarte importante. Zira este la 10 puncte în urma noastră. Trebuie să ne concentrăm pe următoarele jocuri.

Reclamă

(n.r. dacă speră la locul doi la finalul campionatului) Mă vei crede dacă spun da? Ca peste tot în lume, aici este la fel, nu voi comenta ce spun sau scriu fanii. Fanii sunt fericiți atunci când câștigăm și triști când pierdem. Vom face tot posibilul. Vom vedea cum va fi până la urmă„, a declarat Laurenţiu Reghecampf, citat de sportinfo.az.

Cum îl umilea Gigi Becali pe Laurenţiu Reghecampf

Florin Gardoş, fost fotbalist la FCSB, a dezvăluit cum îl umilea Gigi Becali pe Laurenţiu Reghecampf. Fostul internaţional român susţine că Gigi Becali suna pe bancă şi dicta schimbările care trebuiau să fie făcute.

Florin Gardoş a fost antrenat de Laurenţiu Reghecampf la FCSB în perioada 2012 – 2014 şi a dezvăluit un episod şocant cu Gigi Becali în prim plan. Gardoş a recunoscut că şi el a fost „victima” schimbărilor tactice făcute de patronul FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„E foarte urât să fii schimbat în prima repriză, chiar și la pauză. În meciul cu Stuttgart, am fost schimbat la pauză. M-am simțit oribil. Era Reghe antrenor, nu mi-a zis nimic. Am avut o revelație la un moment dat, la un meci la Vaslui. N-am prins lotul și m-a afectat destul de tare. Am stat în tribună și am nimerit în lojă cu domnul Becali. Eu nu credeam în poveștile cu schimbările pe atunci, eram tinerel.

Am avut un șoc când am văzut că suna să spună «Bagă-l pe ăla, scoate-l pe ăla». Atunci am zis «Mai are rost să fiu supărat dacă nu intru?». Nu m-am gândit să plec, echipa mergea bine, mai aveam contract. Domnul Becali vorbea la telefon cu cineva, nu știu cu cine. Zicea «Ce să fac, ce zici, pe cine să schimb?». Apoi a zis «Schimbă-l pe Nikolic». Vorbea cu cineva înainte de schimbare, apoi dădea mesaj pe bancă. Reghecampf era antrenor”, a spus Florin Gardoş la fanatik.ro, citat de prosport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și