Închide meniul

”Mai ieri mă antrenam cu Cristiano Ronaldo. Azi vând lapte din ovăz. Dar nu mă dau pe el!”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 14 octombrie 2021, 15:11

”Mai ieri mă antrenam cu Cristiano Ronaldo. Azi vând lapte din ovăz. Dar nu mă dau pe el!”

Richard Eckersley (stânga), fostul coleg al lui Cristiano Ronaldo. Azi vinde lapte din ovăz, iar portughezul continuă să zburde pe teren

În 2015, Oldham Athletic are meci cu Doncaster Rovers. Fundașul gazdelor se accidentează în minutul 71. Destul de grav. E momentul în care abandonează fotbalul început, cândva, la Manchester United. Povestea lui Richard Eckersley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îțit în viață în 1989, copilul a ajuns la Manchester United. Era atât de bun, încât, în februarie 2004, pe când abia adunase vârsta unui buletin de la noi, debuta pentru echipa Under-17, contra lui Manchester City. Accidentări peste accidentări, apoi, 2007, pasul spre echipa de rezerve. Debut în FA Cup, în 2009 și prima luptă adevărată, în Premier League, pe 27 ianuarie 2009, când l-a înlocuit pe Gary Neville, în minutul 71, într-o partidă cu West Bromwich Albion.

”La asta mă gândesc de ceva vreme, jur! Cristiano Ronaldo s-a întors la United și, ultima dată când a a fost acolo, eram și eu! Mă antrenam cot la cot cu el. Azi vând lapte din ovăz, mă prezint drept comerciant, iar el continuă să joace fotbal! E incredibil! Lumi total diferite!”, spune Eckersley.

”Dar nu mă dau pe el, nu vreau să schimb nimic din viața mea!”, a adăugat el pentru ”The Athletic”. ”Sunt fericit că am controlul asupra vieții și asta e tot ceea ce contează”. În 2015, a avut parte de acea accidentare gravă. ”Cei de la Oldham nu aveau nici bani, nici aspirații. Mă căsătorisem, aveam un copil mic, i-am spus soției că mă las. Banii pe care îi strînsesem ne ajungeau o lună, hai, poate un an”. Trecuse pe la Manchester United, patru partide, pe la Burnley, Plymouth, Bradford, Toronto FC New York Red Bulls, Bury FC și Oldham.

”Vrem să devenim cea mai tare rețea de distribuție a laptelui din Regat!”

”Acum avem propria casă, propria grădină, plantăm hrana de zi cu zi. E ca un sat fără străzi, o comunitate de 40 de persoane. Totul este vegetarian și sută la sută organic. Producem 25.000 de litri de lapte din ovăz pe lună în sticle de sticlă. Refolosim totul, aveam mare grijă de mediul înconjurător. 22 de angajați, chiar ne gândim să devenim, în cinci ani, cea mai mare rețea de distribuție a laptelui din Regatul Unit. Cine știe, poate vom ajunge, cândva, și în frigiderele celor de la Manchester United, nu?”

Reclamă

Zice asta fix în momentul în care Cristiano Ronaldo, cu naționala Portugaliei, a ajuns la 58 de hat-trick-uri în carieră…

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și