Închide meniul

Emanuel Mammana: ”Am vrut să mă arunc în fața trenului. M-a prins de guler, m-a lipit de perete!”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 7 ianuarie 2022, 13:59 / Actualizat: 7 ianuarie 2022, 20:48

Emanuel Mammana: ”Am vrut să mă arunc în fața trenului. M-a prins de guler, m-a lipit de perete!”

Mammana a povestit că în copilărie familia sa era foarte sărmană, iar tatăl prefera să nu mănânce pentru a-l vedea pe el sătul

Foto: Profimediaimages

Emanuel Mammana, 26 de ani, fundașul central argentinian al celor de la Soci, care urmează să revină la River Plate, a povestit, pentru ascultătorii postului ”La Red”, că a vrut să se sinucidă, în momentul în care trecea printr-o pasă mai proasă, marcat de pierderea părinților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Toți cei care și-au pierdut părinții știu despre ce vorbesc, știu cum este. Da, am vrut să mă sinucid, m-am gândit la nebunia asta. Mergeam la antrenament, era prima zi după două luni în care nu am vrut să știu nimic. Eram pe peron, pregătit să iau trenul, când l-am văzut venind. Atunci am decis să mă arunc. M-au prins de gulerul cămășii, m-a tras în spate, m-a lipit de perete! Persoana asta, pe care n-o cunosc, mi-a salvat viața! Îi mulțumesc din toată inima! Azi am familie și copilași! Părinții mei n-ar fi dorit să mă comport așa atunci, asta e sigur!”

”Mâncam numai ce-mi dădea River!”

”Au fost două sau trei luni groaznice”, a continuat jucătorul. ”Însă River m-a ajutat enorm. Mi-am dat seama că am muncit mult, că am luptat enorm ca să ajung aici și ce făceam, dădeam cu piciorul? Trebuia să împlinesc visul tatălui, acela de a juca în Primera!” Viața lui Mammana n-a fost numai lapte și miere, din contră. ”Mâncam, când eram copil, numai ceea ce-mi dădea River, mesele de aici. Atât! Tata spunea că nu-i este foame, numai ca să mă vadă pe mine sătul.”

Emanuel Mammana a debutat pentru River Plate în decembrie 2014, în Copa Sudamericana. A trecut la Lyon, cinci ani de contract, dar, după 24 de meciuri în prima divizie, a ajuns la Zenit. S-a accidentat grav, într-o partidă cu Rostov, ligamente incrucișate, a stat șase luni, a pierdut și Campionatul Mondial din Rusia, cu Argentina, dar și echipa. A fost împrumutat la Soci, urmând să revină la River. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și