Închide meniul

”Mâna lui Dumnezeu” poate opri pandemia. Care sunt speranțele lui Diego Maradona

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2020, 9:46

Reclamă
”Mâna lui Dumnezeu” poate opri pandemia. Care sunt speranțele lui Diego Maradona

DPA Images / Alfredo Luna via hepta

”Mâna lui Dumnezeu” poate opri pandemia. Care sunt speranțele lui Diego Maradona

Guvernul din țara sud-americană a restructurat fotbalul și a decis să suspende retrogradarea timp de două sezoane. Astfel, Gimnasia, clubul unde este antrenor Maradona, aflat pe ultima poziție în clasament, a fost salvat de la retrogradare. Gestul l-a impresionat pe fotbalist, care a numit această decizie ”mâna lui Dumnezeu”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Maradona: ”Este o nou mână a lui Dumnezeu”

”Lucrul acesta s-a întâmplat astăzi și este noua 'mână a lui Dumnezeu'”, a spus Maradona, potrivit Reuters. El se referă la golul său înscris cu mâna în meciul contra Angliei la Campionatul Mondial din 1986.

”Dar astăzi cer ca mâna lui Dumnezeu să ne scape de pandemie pentru ca oamenii să revină la o viața normală, să fie sănătoși și fericiți”, a conchis Maradona.

În Argentina sunt 4,127 de cazuri confirmate cu Covid-19 și s-au înregistrat 214 decese.

Diego Maradona a recunoscut că este consumator de cocaină

Diego Maradona a vorbit despre viața sa extrasportivă, axându-se pe consumul de cocaină.

Reclamă
Reclamă 4

”Am luat droguri într-o bună parte a carierei mele, dar niciodată nu le-am folosit pentru a mă stimula. Cei care spun că poți fi stimulat de cocaină nu știu nimic. Eu am fost dependent de droguri, sunt și voi fi. Nu mă pot schimba”, a declarat fostul sportiv.

Recomandări

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:37

Polonia – Olanda LIVE TEXT (16:00). Lewandowski ratează debutul la EURO 2024. Echipele probabile

13:24

FotoGică Hagi şi Mircea Lucescu au plecat în Germania să îi susţină pe tricolori la EURO! Cele două legende au atras toate privirile

13:10

Conor McGregor a reacţionat după ce meciul cu Michael Chandler a fost amânat: „Îmi păstrez moralul ridicat”

12:30

Helmut Marko a pus la zid un pilot din Formula 1, după ultimele prestaţii: „Mă întreb dacă el chiar vrea să piloteze”

12:15

Denis Alibec, plin de încredere înainte de debutul României la EURO: „Aş vrea să ajungem în finală”! Mesaj pentru Edi Iordănescu

11:57

Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani: „Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și