Închide meniul

Manchester City a refuzat oferta astronomică pentru Bernardo Silva! Visul lui PSG, spulberat. Anunțul ferm făcut de Pep Guardiola

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 august 2022, 17:36

Manchester City a refuzat oferta astronomică pentru Bernardo Silva! Visul lui PSG, spulberat. Anunțul ferm făcut de Pep Guardiola

Bernardo Silva

Bernardo Silva, într-un meci pentru Manchester City/ Profimedia

Manchester City a refuzat oferta astronomică pentru Bernardo Silva, primită din partea lui PSG. Campioana Franței a visat la transferul starului portughez, dar conducătorii clubului din Premier League nici n-au vrut să audă despre acest scenariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior, Pep Guardiola a anunțat că va conta în continuare pe serviciile lui Silva, mijlocașul ajuns la campioana Angliei în urmă cu 5 ani, de la Monaco.

Manchester City a refuzat oferta astronomică pentru Bernardo Silva, de la PSG

Bernardo Silva a devenit unul dintre cei mai „vânați” jucători din Europa, la ora actuală. Dacă despre dorința Barcelonei de a-l aduce pe Camp Nou se știa deja, acum a venit rândul lui PSG să își încerce norocul cu o ofertă.

Campioana Franței a pornit în căutarea unui mijlocaș de top care să reîmprospăteze jocul parizienilor, iar soluția a fost găsită în curtea lui Manchester City. Potrivit publicației franceze le10sport.com, clubul de pe Parc des Princes a făcut o ofertă astronomică, de 80 de milioane de euro, pentru Bernardo Silva, însă conducătorii englezi au fost de neclintit.

Conform sursei citate, City a refuzat din prima oferta lui PSG, cu explicația că internaționalul lusitan reprezintă o piesă de bază din primul „11” al lui Pep Guardiola.

Reclamă

Chiar Pep Guardiola a vorbit despre importanța lui Silva la Manchester City. Managerul spaniol a asigurat că portughezul va juca în continuare pentru echipa sa, inclusiv în meciul caritabil pe care „cetățenii” îl vor disputa pe 24 august contra Barcelonei, o altă echipă aflată pe urmele jucătorului de 28 de ani.

„Miercuri îl veți vedea jucând, bineînțeles! Și ce este sigur este că va juca pentru noi, pentru City!”, a declarat Pep Guardiola, citat de Mundo Deportivo.

Potrivit presei din străinătate, Bernardo Silva și-a exprimat dorința de a părăsi Manchester City în mai multe ocazii de-a lungul timpului, însă oficialii lui Manchester City n-au dat curs negocierilor cu alte echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Bernardo Silva mai are contract cu Manchester City până în 2025. La ora actuală, mijlocașul de 28 de ani este cotat la 80 de milioane de euro de transfermarkt.com.

Barcelona, pe urmele lui Bernardo Silva

Barcelona ţinteşte să mai facă un transfer de răsunet în această perioadă de mercato. Recent, catalanii i-au făcut o ofertă de aproximativ 50 de milioane de euro, conform jurnalistului italian Gerard Romero. Negocierile dintre cele două părţi se pare că sunt avansate, după cum anunţă şi express.co.uk.

În condiţiile în care Bernardo Silva ar veni pe Camp Nou, catalanii sunt tot mai aproape de a-l vinde pe Frenkie de Jong. Mijlocaşul este dorit în Premier League, de către Manchester United şi Chelsea.

Bernardo Silva a bifat 251 de partide pentru Manchester City, în cinci ani. Portughezul a marcat 48 de goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 50. Alături de „cetăţeni” a devenit campion în Premier League de patru ori.

Barcelona a efectuat transferuri de răsunet în această pauză competiţională. Catalanii au reuşit sa-i aducă pe Robert Lewandowski, Raphinha, Jules Kounde, care în total au costat aproximativ 150 de milioane de euro. Pe lângă aceştia, catalanii i-au adus pe Andreas Christensen şi Franck Kessie, jucători care s-au despărţit de Chelsea, respectiv, AC Milan.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și