Închide meniul

Manchester City – Atletico Madrid | Superstițiile lui Diego Simeone! „Cholo” a refăcut fiecare detaliu de la ultima vizită în Anglia în UEFA Champions League

Alexandru Ivan Publicat: 5 aprilie 2022, 22:37

Manchester City – Atletico Madrid | Superstițiile lui Diego Simeone! „Cholo a refăcut fiecare detaliu de la ultima vizită în Anglia în UEFA Champions League

Diego Simeone a antrenorul lui Atletico Madrid de un deceniu

Profimedia

  • Superstițiile lui Diego Simeone
  • „Cholo” a refăcut fiecare detaliu de la ultima vizită în Anglia în UEFA Champions League

Manchester City – Atletico Madrid e capul de afiș al serii în sferturile UEFA Champions League. Diego Simeone a apelat și la superstiții ca să-l învingă pe rivalul Pep Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletico Madrid joacă tot la Manchester și în sferturi, după ce a eliminat-o pe United în faza optimilor. Diego Simeone, superstițios, a refăcut fiecare detaliu al vizitei echipei sale în Anglia care s-a încheiat cu victoria de pe Old Trafford.

Manchester City – Atletico Madrid | Superstițiile lui Diego Simeone

Atletico a zburat la Manchester cu același avion ca data trecută, ambele zbururi au decolat la 11:30, și-a cazat elevii la același hotel și au luat același autocar. Până și conferința de presă a susținut-o la aceeași oră, alături de același jucători, Marcos Llorente.

Reclamă

Atletico Madrid a eliminat-o pe Manchester United în optimi după 1-1 pe Wanda Metropolitano, în tur, și 1-0 pe Old Trafford, la retur.

De cealaltă parte, City a câștigat cu un neverosimil 5-0 la Sporting Lisabona și nu și-a mai bătut capul în returul de la Manchester, încheiat 0-0.

Reclamă

Pep Guardiola și Diego Simeone s-au întâlnit doar de trei ori de-a lungul timpului. Cea mai recentă dispută a avut loc în semifinalele UEFA Champions League 2015/2016, când catalanul o antrena pe Bayern Munchen. „Cholo” a fost cel care s-a calificat în ultimul act, deși a fost 2-2 la general. Atletico a profitat de regula golului în deplasare, care în acest sezon a fost exclusă.

Cealaltă confruntare a avut loc într-un meci de La Liga Atletico Madrid – Barcelona, disputat în februarie 2012, câștigat de catalani cu scorul de 2-1.

Guardiola și Simeone, cei mai bine plătiți antrenori din lume

Duelul dintre cei doi va fi confruntarea dintre cei mai bine plătiţi antrenori din Europa. Diego Simeone ar fi cel mai bine plătit antrenor din fotbalul european, cu un salariul lunar brut de 3,3 milioane de euro, potrivit publicaţiei L’Equipe, citată de presa internaţională.

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola ar fi pe locul 2 în această ierarhie, cu 1,89 de milioane de euro, urmat de rivalul său Jurgen Klopp de la Liverpool, cu 1,49 milioane de euro.

Manchester City – Atletico Madrid e arbitrat de românul Istvan Kovacs.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan
Echipa naţională • 26 mart., 13:55
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan, înainte de Columbia – România
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă