Închide meniul

Manchester City – Chelsea | Anunțul lui Pep Guardiola înaintea finalei Champions League: „Știu exact cum vreau să jucăm!” + De Bruyne a dezvăluit atuul lui City

Alexandru Ivan Publicat: 28 mai 2021, 19:07

Manchester City – Chelsea | Anunțul lui Pep Guardiola înaintea finalei Champions League: „Știu exact cum vreau să jucăm! + De Bruyne a dezvăluit atuul lui City

profimediaimages

Finala Champions League este aproape

  • Manchester City – Chelsea, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Ce au declarat Guardiola și De Bruyne înaintea finalei Champions League

Finala Champions League este aici. Suntem la aproape 24 de ore înaintea fluierului de start, iar tensiunea crește în rândul ambelor tabere. Dacă este cineva care știe bine ce înseamnă presiunea, acela este Pep Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala Champions League | Pep Guardiola: „Știu exact cum vreau să jucăm”

Catalanul și-a stabilit planul de joc, însă a atenționat că echipa lui va trebuie să sufere pentru victorie.

„Unii jucători intră pe teren tensionați, alții se chinuie. Va trebui ca toți să gestioneze asta. Sunt destul de sigur că trebuie să suferim pentru a câștiga finala. Este frumos să spui că te bucuri de ea, dar uneori nu este posibil acest lucru. Trebuie să fii rezistent și să te adaptezi.

Reclamă

Știu exact cum vreau să jucăm, cu cine vom juca și nu-i voi deranja prea mult pe jucători. Știu exact ce le voi spune. Nu vreau să-i deranjez prea mult. Băieților care sunt anxioși sau nervoși le voi spune că acest lucru este normal, iar băieților care sunt mai relaxați le voi spune de asemenea că este normal. Fiecare se va descurca în felul său”, a declarat Pep Guardiola, la conferința de presă dinaintea finalei, citat de site-ul oficial al clubului. 

Manchester City este la prima finala Champions League din istoria clubului. Până acum, cea mai bună performanță a „cetățenilor” în această competiție a fost semifinala din 2016, când erau învinși de Real Madrid. Pentru Guardiola este a treia finală din carieră și prima după 10 ani.

Reclamă

„Este un privilegiu incredibil să fii aici. Nu m-am așteptat niciodată la începutul carierei că o să joc o finală a Ligii Campionilor. Acum suntem aici. Suntem norocoși”, a mai spus Pep Guardiola.

Kevin De Bruyne: „Anul acesta am făcut mai puține greșeli”

Până acum, Pep Guardiola nu a trecut de faza sferturilor cu Manchester City în Champions League. Vedeta De Bruyne a recunoscut că echipa s-a schimbat pe parcursul ultimelor 12 luni și este încrezător înaintea bătăliei decisive cu Chelsea.

„Am făcut mai puține greșeli. Identitatea echipei este aceeași, dar în momentele grele nu am făcut prea multe greșeli.În alți ani, mai ales în aceste tipuri de jocuri, am făcut prea multe greșeli împotriva acestor echipe. Nu puteam să revenim.

Reclamă 4 / 0/3

Anul acesta, de fiecare dată când ne aflam într-un moment greu, nu am mai primit goluri la fel cum încasam anul trecut. Aceasta este diferența”, a declarat și Kevin De Bruyne.

În acest sezon de Champions League, De Bruyne a fost pionul principal al echipei lui Pep Guardiola. Belgianul a marcat trei goluri în fazele eliminatorii și a oferit 4 pase decisive în meciurile din grupe.

Finala Champions League, Manchester City – Chelsea, se joacă sâmbătă de la ora 22:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City
Liga 1 • 10 mart., 21:16
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City: „L-ar fi omorât!”