Închide meniul
Foto

Manchester City – Chelsea | Atmosferă incendiară înainte de finala Champions League! Englezii au făcut spectacol pe străzile din Porto

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 mai 2021, 22:02

Manchester City – Chelsea | Atmosferă incendiară înainte de finala Champions League! Englezii au făcut spectacol pe străzile din Porto

Profimedia

Atmosferă incendiară la City - Chelsea

Atmosferă incendiară înainte de City – Chelsea. Suporterii londonezilor s-au strâns în număr mare într-o piață din oraș și au scandat în numele favoriților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atmosferă incendiară înainte de City – Chelsea

Nici fanii lui City nu s-au lăsat mai prejos. Suporterii „Cetățenilor” s-au strâns la un local și au cântat alături de angajații de acolo. Un fan norocos a fost purtat pe brațe de mulțime.


16.500 de spectatori vor asista la finala UEFA Champions League. Stadionul „Estadio do Dragao” va fi ocupat la 33% din capacitate.

Finala a fost programată inițial la Istanbul, dar UEFA a optat pentru Porto ca să aducă mai mulți fani la meci.

Reclamă

Manchester City – Chelsea, marea finală UEFA Champions League

Manchester City – Chelsea este cel mai așteptat meci din 2021. Marea finală UEFA Champions League este aici. Totul va fi o afacere englezească, a doua oară în ultimii trei ani.

În drumul spre finală, Manchester City a trecut în „optimi” de Monchengladbach, în „sferturi” de Dortmund, iar în semifinale de PSG.

În drumul spre finală, Chelsea a trecut de Atletico Madrid în „optimi”, de FC Porto în „sferturi” și de Real Madrid în semifinale. Chelsea este la a treia finală Champions League din istoria clubului. În afara succesului din 2012, londonezii au pierdut în 2008 în fața lui Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Manchester City – Chelsea, marea finală Champions League
  • Atmosferă incendiară înainte de meci

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și