Închide meniul

Manchester City – Chelsea | Pep Guardiola, anunţ uriaş înaintea finalei UEFA Champions League: „Nu îmi va schimba decizia în privinţa viitorului meu”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 mai 2021, 10:10

Manchester City – Chelsea | Pep Guardiola, anunţ uriaş înaintea finalei UEFA Champions League: „Nu îmi va schimba decizia în privinţa viitorului meu

Pep Guardiola a fost dărâmat după Real Madrid - Manchester City

Profimedia

Pep Guardiola rămâne la Manchester City. Astfel, acesta a spulberat zvonurile conform cărora negociază cu Joan Laporta revenirea la Barcelona. Tehnicianul spaniol a spus că va rămâne şi sezonul viitor la Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola rămâne la Manchester City: „Nu îmi voi schimba decizia”

Voi rămâne la Manchester City, sunt sigur de asta, orice se va întâmpla mâine (n.r. azi)! Dacă voi câştiga sau voi pierde finala, acest aspect nu îmi va schimba decizia în privinţa viitorului meu„, a spus Guardiola.

Manchester City – Chelsea | Pep Guardiola şi-a stabilit tactica

Catalanul și-a stabilit planul de joc, însă a atenționat că echipa lui va trebuie să sufere pentru victorie.

„Unii jucători intră pe teren tensionați, alții se chinuie. Va trebui ca toți să gestioneze asta. Sunt destul de sigur că trebuie să suferim pentru a câștiga finala. Este frumos să spui că te bucuri de ea, dar uneori nu este posibil acest lucru. Trebuie să fii rezistent și să te adaptezi.

Reclamă

Știu exact cum vreau să jucăm, cu cine vom juca și nu-i voi deranja prea mult pe jucători. Știu exact ce le voi spune. Nu vreau să-i deranjez prea mult. Băieților care sunt anxioși sau nervoși le voi spune că acest lucru este normal, iar băieților care sunt mai relaxați le voi spune de asemenea că este normal. Fiecare se va descurca în felul său”, a declarat Pep Guardiola, la conferința de presă dinaintea finalei, citat de site-ul oficial al clubului. 

„Este un privilegiu incredibil să fii aici. Nu m-am așteptat niciodată la începutul carierei că o să joc o finală a Ligii Campionilor. Acum suntem aici. Suntem norocoși”, a mai spus Pep Guardiola.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și