Închide meniul

Manchester City – Liverpool | Jurgen Klopp, declaraţii uriaşe despre Pep Guardiola: „Pep este cel mai bun antrenor din lume. Cu toţii putem să fim de acord”. Care e situaţia la „directe” dintre cei doi

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 aprilie 2022, 15:58

Manchester City – Liverpool | Jurgen Klopp, declaraţii uriaşe despre Pep Guardiola: „Pep este cel mai bun antrenor din lume. Cu toţii putem să fim de acord. Care e situaţia la „directe dintre cei doi

Manchester City - Liverpool | Jurgen Klopp, declaraţii uriaşe despre Pep Guardiola

Profimedia Images

Manchester City – Liverpool | Jurgen Klopp susţine că Pep Guardiola este cel mai bun antrenor din lume, chiar înainte de meciul decisiv din Premier League, de duminică. În duelurile directe, cei doi e află la egalitate, atunci când vine vorba de victorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Pep este cel mai bun antrenor din lume. Cu toţii putem să fim de acord cu asta. Dacă ar exista cineva care ar avea dubii, nu ştiu ce s-ar putea întâmpla. Cu toţii gândim mult. Acesta este motivul pentru care facem greşeli, dar acesta e şi motivul pentru care găsim lucrurile bune de făcut.

Dar învăţăm din greşeli după meciuri, nu înaintea lor. Trebuie să jucăm cel mai bun fotbal al nostru cu Manchester City. Acesta este obiectivul nostru”, a spus Jurgen Klopp, înainte de Manchester City – Liverpool.

Manchester City – Liverpool | Cum stau la „directe” Klopp şi Guardiola

Înainte de Manchester City – Liverpool, Klopp şi Guardiola s-au întâlnit de 21 de ori, fiecare înregistrând câte opt victorii. Alte cinci dueluri s-au terminat la egalitate, la fel cum a fost şi cazul partidei din tur, 2-2 pe Anfield Road.

Cu opt etape rămase de diputat din Premier League, Manchester City este pe primul loc, având un avantaj de doar un punct în faţa „cormoranilor”, care vin însă după o serie formidabilă de 10 victorii, în care au încasat doar două goluri.

Reclamă

Jurgen Klopp, lovitură pe piaţa transferurilor

Fabio Carvalho (19 ani) este noul jucător al lui Liverpool. Mijlocaşul portughez, de la Fulham, a ajuns la un numitor comun cu „cormoranii”. Carvalho se va alătura noii sale echipe la vară, la finalul sezonului, iar anunţul oficial va fi făcut în luna mai.

Liverpool n-a renunţat şi l-a transferat în cele din urmă pe Fabio Carvalho, puştiul-minune de la Fulham. „Cormoranii” s-au aflat pe urmele mijlocaşului de 19 ani şi în această iarnă, dar transferul a picat în ultima clipă.

Liverpool şi Fulham căzuseră de comun acord în privinţa mutării, în luna februarie a acestui an. Jucătorul portughez efectuase şi vizita medicală, iar totul părea în regulă. Totuşi, Liverpool n-a reuşit să semneze toate actele necesare înainte de închiderea ferestrei de transferuri, iar mutarea nu s-a mai concretizat.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa pregătită de Jurgen Klopp a revenit acum cu o nouă ofertă, pentru a-l transfera la vară. Potrivit expertului în mercato, Fabrizio Romano, negocierile s-au încheiat cu succes de această dată. Mijlocaşul lui Fulham va ajunge la Liverpool la finalul stagiunii, în schimbul a 5 milioane de euro, plus 2,7 milioane sub formă de bonusuri.

31 de apariţii, 8 goluri şi 7 pase decisive sunt cifrele lui Fabio Carvalho în actuala stagiune, în tricoul lui Fulham.

Manchester City – Liverpool se va disputa duminică, de la ora 18:30, în format LIVE SCORE pe www.as.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și