Închide meniul

Manchester City – PSG | Vremea a pus în pericol meciul din semifinalele Champions League! În Anglia a plouat cu gheaţă. Imagini surprinzătoare de pe Etihad

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 mai 2021, 18:16 / Actualizat: 22 iunie 2022, 14:50

Manchester City – PSG | Vremea a pus în pericol meciul din semifinalele Champions League! În Anglia a plouat cu gheaţă. Imagini surprinzătoare de pe Etihad

profimediaimages.ro

Manchester City - PSG | Vremea le dă mari bătăi de cap celor două echipe

Situaţia este complicată înaintea returului dintre Manchester City şi PSG. Temperatura în Anglia este de 7 grade Celsius, însă problema principală este ploaia cu gheaţă care a început cu câteva ore înainte de fluierul de start.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrii au ieşit pe teren pentru a face verificări. Aceştia au testat dacă condiţiile sunt optime, iar gazonul va rezista. Până în acest moment, nu se vorbeşte despre vreun pericol cu privire la o posibilă amânare.

Reclamă

Manchester City – PSG | Pep Guardiola vrea cu orice preţ într-o nouă finală Champions League. Mbappe şi Neymar, cu gândul la „remontada”

Manchester City porneşte favorită la calificarea în marea finală de la Istanbul. Jucătorii lui Pep Guardiola au câştigat cu 2-1 partida tur, iar în weekend, cu mai mulţi titulari odihniţi, au câştigat cu Crystal Palace, 2-0. Gruparea de pe Etihad are ocazia de a ajunge în prima finală de UEFA Champions League din istorie.

PSG a ajuns sezonul trecut în finala UCL, iar Mbappe şi Neymar vor să repete performanţa. Brazilianul a avertizat-o pe Manchester City. „Voi da totul pentru victorie, chiar dacă ar trebui să mor pe teren”, a fost mesajul vedetei campioanei Franţei. În ultimul meci de campionat, echipa lui Mauricio Pochettino a câştigat cu 2-0 confruntarea cu Lens.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și