Închide meniul

Manchester City pune pe masă 750 de milioane de euro pentru Messi! Ce contract ar urma să semneze superstarul argentinian

Gal Dorin Publicat: 31 august 2020, 6:50

Reclamă
Manchester City pune pe masă 750 de milioane de euro pentru Messi! Ce contract ar urma să semneze superstarul argentinian

DPA Images / Miguel Ruiz via Hepta

Lionel Messi

Manchester City este în mod clar în avantaj din acest punct de vedere datorită prezenţei lui Pep Guardiola şi a banilor de care dispun şeicii din Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, clubul ar fi stat deja la masa negocierilor cu Messi şi numerele din viitorul contract sunt absolut fabuloase: 

Manchester City şi Messi, contract exorbitant pentru argentinian

Înţelegerea ar fi pe o durată de cinci ani, până pe 30 iunie 2025. Messi ar semna pentru o sută de milioane de euro pe an brut şi un bonus de 250 de milioane de euro care urmează să fie colectat peste trei ani.

Bonusul nu poate fi încasat în prezent deoarece acest lucru ar încălca regulile FIFA privind "Fair Play"-ul financiar.

De reţinut că argentinianul nu va juca cinci ani la Manchester City. În schimb, va evolua trei ani pe Etihad urmând ca după să plece la echipa din Statele Unite a şeicilor:  New York City FC, unde ar putea fi coleg cu Alex Mitriţă.

Reclamă

Cu toate cheltuielile incluse, arabii ar plăti în jur de 100 de milioane de euro pe an pentru a-l ţine sub contract pe superstarul argentinian.

Messi, în impas cu contractul de pe Camp Nou

Totuşi, orice formă a înţelegerii se bazează pe posibilitatea ca Messi să plece liber de contract de la Barcelona. 

Părerile sunt împărţite cu privire la posibilitatea realizării acestui lucru, mai ales după ce La Liga a anunţat că singurul mod în care Leo poate pleca este prin achitarea clauzei de 700 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța Vezi toate știrile
Citește și