Închide meniul

Manchester City – Tottenham 2-3. Final incredibil pe Etihad! Harry Kane a marcat golul victoriei în minutul 90+5

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2022, 21:51 / Actualizat: 22 februarie 2022, 20:03

Manchester City – Tottenham 2-3. Final incredibil pe Etihad! Harry Kane a marcat golul victoriei în minutul 90+5

Manchester City - Tottenham 2-3. Final incredibil pe Etihad

Getty Images

Tottenham s-a impus pe terenul liderului Manchester City, scor 3-2, în etapa a 26-a din Premier League. Formația londoneză a marcat golul victoriei în minutul 90+5, prin Harry Kane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

City nu mai pierduse de 15 etape în campionatul Angliei. Trupa lui Guardiola s-a văzut condusă de Spurs încă din minutul 4. Kulusevski, adus în această iarnă de la Juventus, a marcat primul său gol pentru clubul londonez.

Citește și:

Manchester City – Tottenham 2-3. Final incredibil pe Etihad! Harry Kane a marcat golul victoriei în minutul 90+5

Gundogan a restabilit egalitatea în minutul 33, iar la pauză s-a intrat cu scorul de 1-1. Tot oaspeții au fost cei care au lovit după pauză. Căpitanul Harry Kane a readus în avantaj trupa lui Antonio Conte, în minutul 59. Același Kane a reușit să trimită în plasă în minutul 73, dar golul a fost anulat de VAR, pe motiv de offside.

A urmat apoi un final uluitor. Echipa lui Pep Guardiola a egalat în al doilea minut de prelungiri, prin Mahrez. Meciul părea încheiat, dar Kane a mai avut un cuvânt de spus. Super-marcatorul londonezilor a înscris cu capul, în minutul 90+5, după o centrare expediată de același Kulusevski.

Reclamă

Manchester City – Tottenham 2-3. Pep Guardiola tremură, după înfrângerea dramatică în fața lui Antonio Conte

Venită pe Etihad după 3 înfrângeri consecutive, Tottenham se menține pe locul 7, la 3 puncte în spatele rivalei Arsenal, aflată pe ultimul loc de cupă europeană.

De cealaltă parte, liderul Manchester City tremură în contextul câștigării unui nou titlu în Anglia. Trupa lui Guardiola a mai rămas cu 6 puncte avans față de Liverpool, care a câștigat în această etapă și are un meci restant.

În următoarea rundă, City va merge pe terenul lui Everton, în timp ce Liverpool va primi vizita celor de la Leeds.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și