Închide meniul

Manchester City, victorie impresionantă în derby-ul cu Tottenham! Demonstrație de forță a echipei lui Pep Guardiola

Sebastian Cristian Publicat: 19 ianuarie 2023, 23:52

Reclamă
Manchester City, victorie impresionantă în derby-ul cu Tottenham! Demonstrație de forță a echipei lui Pep Guardiola

Manchester City, victorie impresionantă cu Tottenham

Manchester City / Profimedia

Manchester City, victorie impresionantă în derby-ul cu Tottenham! „Cetățenii” au revenit fantastic, după ce au fost conduși cu 0-2 la pauză, și au câștigat clar, scor 4-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Distanța față de Arsenal este de 5 puncte, însă „tunarii” au un meci mai puțin disputat.

Manchester City, victorie impresionantă în derby-ul cu Tottenham!

În prima repriză, Pep Guardiola a fost trădat de propriile arme. În minutul 44, Dejan Kulusevski a profitat de o greșeală uriașă în defensiva lui City. Ederson nu s-a înțeles cu Rodri, iar încercarea de a ieși din apărare a fost sortită eșecului.

Kulusevski a recuperat mingea și a înscris fără probleme. Emerson Royal a majorat diferența 3 minute mai târziu, iar lucrurile nu arătau deloc bine pentru City la pauză.

În repriza secundă s-a dezlănțuit „furtuna” asupra porții lui Hugo Lloris. Julian Alvarez (min 51), Erling Haaland (min 53) și Riyad Mahrez (min 63, min 90) schimbau complet soarta meciului.

Reclamă

Demonstrația de forță a „cetățenilor” e un semnal de alarmă pentru Arsenal. Deși sunt lideri autoritari în Premier League, „tunarii” nu au jucat încă împotriva lui Manchester City în această ediție de Premier League.

Șeicul lui Newcastle pregătește transfer de Champions League! Ofertă de 40 de milioane de euro pentru un atacant de clasă

Șeicul lui Newcastle pregătește transfer de Champions League! Mohammad Bin Salman vrea să-l transfere pe Dominic Calvert-Lewin, atacantul englez al celor de la Everton.

După o primă jumătate de sezon excepțională pentru Newcastle, patronul echipei vrea să întărească lotul pentru a forța calificarea în Liga Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, una dintre țintele „coțofenelor” este Dominic Calvert-Lewin, atacantul de națională al celor de la Everton.

Potrivit presei britanice, șeicul lui Newcastle este gata să plătească 40 de milioane de euro pentru realizarea transferului. Ajuns la 25 de ani, Calvert-Lewin este unul dintre cei mai importanți atacanți din Anglia, fiind cotat la 30 de milioane de euro.

Fotbalistul are și 11 meciuri pentru naționala lui Gareth Southgate, reușind să înscrie de 4 ori.

Newcastle ocupă locul 4 în Premier League, cu 38 de puncte în 19 meciuri. De cealaltă parte, Everton se află într-o situație complicată. Cu numai 15 puncte adunate, trupa lui Frank Lampard se află pe locul 19.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și