Închide meniul

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Diego Simeone râde de fanii englezi care l-au atacat cu sticle: ”Ce s-a întâmplat? Eu alergam în vestiar să sărbătoresc!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 martie 2022, 8:18

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Diego Simeone râde de fanii englezi care l-au atacat cu sticle: ”Ce s-a întâmplat? Eu alergam în vestiar să sărbătoresc!”

Diego Simeone, prima reacție după ce suporterii l-au atacat cu sticle

Profimedia

  • Manchester United – Atletico Madrid 0-1
  • Diego Simeone râde de fanii englezi care l-au atacat cu sticle

Diego Simeone, prima reacție după ce suporterii l-au atacat cu sticle

”Am alergat la vestiar pentru că eram fericit și voiam să sărbătoresc. Nu știu ce s-a întâmplat. Mă gândeam doar cum să ajung acolo, eram foarte fericit. Am reușit să îi lovim pe contraatac și să îi ”rănim”. Am controlat jocul în repriza a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Știam că și ei ne pot lovi pe contre, așa că am avut spații închise. Nu a trebuie să fac schimbări pentru că toată lumea s-a descurcat excelent. Am suferit, dar am reușit o performanță fantastică!”, a declarat Diego Simeone, citat de manchestereveningnews.co.uk.

Haos pe Old Trafford după Manchester United – Atletico Madrid 0-1

Diego Simeone a fost atacat cu sticle de fanii lui Manchester United, la finalul partidei de pe Old Trafford. Tehnicianul lui Atletico a refuzat să dea mâna cu Ralf Rangnick, managerul „diavolilor”.

Atletico Madrid a învins-o pe Manchester United, scor 1-0, pe Old Trafford, și s-a calificat în sferturile de finală ale UEFA Champions League, cu 2-1 la general.

La finalul meciului, Diego Simeone a refuzat să dea mâna cu Ralf Rangnick, iar fanii lui Manchester United au răbufnit. Extrem de furioși pentru gestul respectiv și pentru eliminarea din UEFA Champions league, suporterii englezi au aruncat cu sticle în antrenorul lui Atletico Madrid, anunță Mirror.

Reclamă

Simeone a fost nevoit să fugă spre vestiare pentru a scăpa de obiectele aruncate din tribună.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1
Liga Campionilor • 17 apr., 10:48
„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să se plece în timpul conferinţei
Premier League • 14 apr., 13:52
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat
Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United - Liverpool 2-2
Premier League • 7 apr., 20:58
„Nu sunt fericit!” Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United – Liverpool 2-2. Mesaj despre lupta la titlu din Premier League
Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United - Liverpool!
Premier League • 7 apr., 18:59
FOTO
Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United – Liverpool! A profitat de greșeala uriașă făcută de fundașul Quansah
Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: "Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund"
Premier League • 5 apr., 9:39
Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: „Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund”