Închide meniul

Manchester United riscă depunctarea după haosul creat de ultraşi. Legendarul Gary Neville, previziune sumbră: "E doar începutul, vă garantez!"

Dragoș Vasile Publicat: 3 mai 2021, 14:08 / Actualizat: 21 iunie 2022, 14:46

Manchester United riscă depunctarea după haosul creat de ultraşi. Legendarul Gary Neville, previziune sumbră: "E doar începutul, vă garantez!"

profimediaimages.ro

După faptă şi răsplată! Ce riscă Manchester United după haosul creat de ultraşi

  • Ce riscă Manchester United după incidentele din weekend
  • Fanii au luat cu asalt Old Trafford înainte de derby-ul cu Liverpool

Manchester United riscă depunctarea după haosul creat de ultraşi! Revolta fanilor va avea consecinţe drastice. Manchester United riscă să piardă la masa verde partida cu Liverpool, decizie care o va face campioană matematic pe rivala Manchester City, anunţă Daily Mail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, gruparea de pe Old Trafford poate primi o altă pedeapsă, în afară de înfrângerea în faţa „cormoranilor”, ceea ce complică şansele de calificare în sezonul viitor al Champions League. Manchester United se află pe locul 2 în Premier League, cu 67 de puncte, la 4 în faţa lui Leicester şi la 6 în faţa lui Chelsea.

Manchester United riscă depunctarea după haosul creat de ultraşi. Legendarul Gary Neville, previziune sumbră

Fanii au arătat doar o parte din ceea ce urmează, crede Gary Neville, legendă a clubului de pe Old Trafford. Fostul căpitan al „diavolilor” este de părere că vor urma mai multe proteste, iar fanii vor fi tot mai greu de oprit.

Reclamă

„Fanilor le-a ajuns. Acesta este motivul protestelor. Este un avertisment pentru patronii clubului. Ei iubesc echipa şi nu vor mai tolera nimic. Vor ca patronii să plece. Vor urma mult mai multe, ăsta e doar începutul. Vă garantez asta!”, a spus Neville, citat de Sportworldnews.

Reclamă

Haos înainte de Manchester United – Liverpool! Ultrașii „Diavolilor” au pătruns pe Old Trafford

Momente nebune înainte de Manchester United – Liverpool, derby-ul etapei a 34-a din Premier League. Meciul a fost amânat din cauza protestelor organizate de fani contra patronilor americani.

Ultrașii lui Manchester United au pătruns în număr mare pe gazonul de pe Old Trafford. Suporterii furioși au cerut plecarea americanilor din familia Glazer, patronii clubului. Fanii lui United n-au uitat de faptul că americanii au susținut controversatul proiect al Super Ligii Europene.

Familia Glazer deţine clubul din Manchester din 2005. De atunci, „Diavolii” au cucerit cinci titluri în Premier Legaue (ultimul în 2013) și un trofeu UEFA Champions League (în 2008).

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după ce fanii de la Dinamo și CSA Steaua au fost ridicați de mascați
Fotbal intern • 20 mart., 16:29
Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după ce fanii de la Dinamo și CSA Steaua au fost ridicați de mascați: „Legea e lege!”
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean
Liga 1 • 15 mart., 11:11
Mesaje în miez de noapte ale ultraşilor de la FCSB, FCU Craiova şi ai naţionalei pentru fanii Rapidului! Ce bannere au afişat
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City - Manchester United
Premier League • 3 mart., 18:45
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City – Manchester United. Cum a trimis din 2 metri