Închide meniul

Manchester United – Liverpool 0-5 | Imaginea suferinţei în umilinţa de pe Old Trafford: Sir Alex Ferguson, împietrit în tribună, după golul 5 al cormoranilor. Gest golănesc al lui Ronaldo

Dragoș Vasile Publicat: 24 octombrie 2021, 20:10

Manchester United – Liverpool 0-5 | Imaginea suferinţei în umilinţa de pe Old Trafford: Sir Alex Ferguson, împietrit în tribună, după golul 5 al cormoranilor. Gest golănesc al lui Ronaldo

Manchester United - Liverpool

Profimedia

  • Umilință fără precedent pe Old Trafford!
  • Sir Alex Ferguson, împietrit în tribună după ce „diavolii roșii” au încasat 4 goluri într-o repriză

Manchester United – Liverpool 0-5

Update: Liverpool a dat de pământ cu Manchester United, scor 5-0. Mohamed Salah a reușit un hat-trick de senzație, devenind primul jucător din istorie care reușește să marcheze trei goluri într-un meci. pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Egipteanul a ajuns la cota 106 și a devenit cel mai bun marcator african din istoria campionatului englez, depășind-ul pe Didier Drogba.

Reclamă

Umilință fără precedent pe Old Trafford! „Diavolii roșii” au încasat 4 goluri într-o repriză

Manchester United a suferit o umilință fără precedent în derby-ul cu Liverpool. La pauză, cormoranii conduceau cu 4-0. Acesta este primul meci din istoria Premier League în care „diavolii roșii” încasează atât de multe goluri în primele 45 de minute.

Din pasa lui Salah, Keita a finalizat perfect încă din minutul 4. Diogo Jota a dus scorul la 2-0, după ce a primit o pasă perfectă chiar în fața porții. Salah a majorat avantajul, după ce Luke Shaw a gafat din nou. Același Salah a reușit „dubla” și a stabilit scorul pauzei.

Reclamă

În tribune, legendarul sir Alex Ferguson a privit neputincios cum echipa sa este umilită. Marele antrenor a fost un car de nervi.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo și-a ieșit și el din minți în prima repriză. Superstarul lusitan a încasat cartonașul galben după ce l-a lovit pe Curtis Jones, jucător care se afla întins pe gazon.

Citește și:

Cristiano Ronaldo a răbufnit înainte de Manchester United – Liverpool

Cristiano Ronaldo s-a dezlănţuit înaintea derby-ului Angliei, Manchester United – Liverpool. Contestat de mai multă lume pentru că nu se implică în joc, lusitanul a răbufnit. I-a făcut praf pe contestatari şi le-a transmis că trofeele pe care le-a câştigat sunt cele mai importante.

„Lumea care nu vrea să vadă că mă apăr este pentru că nu le sunt pe plac, însă să fiu sincer, am 36 de ani și am câștigat tot. Mă preocup că spune lumea lucruri rele despre mine? Dorm bine noaptea și merg în pat cu conștiința curată. Să continue așa pentru că le închid gurile și voi câștiga lucruri.

Criticile fac parte din ‘afacere’. Nu mă preocupă. Le văd ca pe un lucru bun, ca să fiu sincer. Dacă se preocupă pentru mine sau vorbesc despre mine este pentru că îmi cunosc potențialul. Așa că este bine. Îți dau un exemplu: dacă ești la școală și ești cel mai bune elev, îl întrebi pe cel mai rău dacă îi place de cel mai bun…îți va spune că nu”, a declarat lusitanul, conform skysports.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool