Închide meniul

Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama să plângă! Imaginile cu Maria Dolores, după revenirea de vis a fiului ei la Manchester United, au devenit virale

Dragoș Vasile Publicat: 11 septembrie 2021, 19:29

Reclamă
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama să plângă! Imaginile cu Maria Dolores, după revenirea de vis a fiului ei la Manchester United, au devenit virale

Cristiano Ronaldo

Profimedia

Mama lui Cristiano Ronaldo a emoţionat pe toată lumea pe Old Trafford

Cristiano Ronaldo a avut parte de o revenire de vis la Manchester United. Starul portughez a reuşit o dublă de senzaţie şi a declanşat isteria pe „Teatrul Viselor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul gol a fost marcat de superstarul lusitan în minutul 45+1, iar mama sa, Maria Dolores, nu şi-a putut stăpâni lacrimile. În vârstă de 66 de ani, femeia a izbuncit în plâns în tribunele de pe Old Trafford.

Cristiano Ronaldo, decizie radicală! Superstarul portughez i-a interzis mamei sale să se mai uite la meciuri

Cristiano Ronaldo a luat o decizie radicală. Superstarul lusitan i-a interzis mamei sale, Maria Dolores dos Santos Aveiro, să se mai uite la meciurile importante în care evoluează.

Noua vedetă a lui Manchester United se teme de ce e mai rău. Mama sa a leşinat deja de două ori până acum la meciurile sale, astfel că Ronaldo i-a interzis să mai privească partidele importante în care joacă. Astfel, Maria Dolores nu va mai vedea sferturile de finală, semifinalele şi finalele în care fiul ei evoluează.

Reclamă
Reclamă

„I-am spus: <<Ascultă, nu mai am tată şi nu vreau să îmi pierd şi mama. Nu o să te mai uiţi la sferturi de finală, semifinale sau finale>>.

Se emoţionează, nu înţeleg de ce. Nu mai are voie să vadă meciurile mari. Îmi chem prietenii să stea cu ea şi merge să se plimbe. A leşinat de două ori până acum pe stadion”, a declarat Cristiano Ronaldo, citat de dailystar.co.uk.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 1 oct.

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03 1 oct.

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și