Închide meniul

Manchester United, transfer uriaş! S-a înţeles cu Jadon Sancho! Suma colosală pe care o oferă Diavolii

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2021, 13:23

Manchester United, transfer uriaş! S-a înţeles cu Jadon Sancho! Suma colosală pe care o oferă Diavolii

Profimediaimages

Manchester United, transfer uriaş! S-a înţeles cu Jadon Sancho

  • Jadon Sancho e cotat la 100 de milioane de euro
  • Sancho are 21 de ani

Sancho a ajuns la un numitor comun cu United, cu care va semna un contract până în 2026. Acum, gruparea de pe Old Trafford a început negocierile cu nemţii, de la 95 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United, transfer uriaş! S-a înţeles cu Jadon Sancho!

Cu 16 de goluri și 20 de pase decisive în acest sezon, Sancho rămâne un jucător greu de transferat de la Borussia Dortmund, fiind cotat la 100 milioane de euro de site-ul Transfermarkt.

Englezii îl consideră pe Sancho noul Cristiano Ronaldo și vor cu orice preț să îl aducă pe Old Trafford. În februarie 2020 au oferit 140 de milioane de euro pe starul Borussiei Dortmund, dar germanii au refuzat oferta.

Reclamă

Ce amenzi vor plăti cele şase cluburi din Premier League

25,5 milioane de euro este suma pe care o vor achita Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United și Tottenham.

„Cele 6 cluburi implicate în propunerea de a forma o Super Ligă a Europei au recunoscut astăzi încă o dată că acțiunile lor au fost greșite. În plus, și-au reconfirmat angajamentul față de Premier League și viitorul fotbalului englez. Acestea au prezentat scuze din toată inima către fanii lor, cluburile colege, Premier League și Federația Engleză de Fotbal.

Reclamă

Ca un gest de bunăvoință, cluburile au agreat să plătească la comun suma de 25,5 milioane de euro, care va fi utilizată pentru binele fotbalului, în investiții pentru fani, în fotbalul de bază și în programe comunitare.

În plus, cluburile au agreat o schimbare de reguli care prevede ca acțiuni similare pe viitor să aducă o depunctare cu 30 de puncte. În acest scenariu, fiecare dintre cele 6 cluburi ar fi nevoite să plătească încă o amendă, de 29 de milioane de euro”, se arată în comunicatul transmis de Premier League.

Super Liga Europei a fost proiectul lansat în luna aprilie de 12 cluburi de top din Europa. Cele 6 echipe din Anglia au fost primele care s-au retras la 2 zile distanţă.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga
Fotbal • 15 mart., 14:41
Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga: „Am primit telefoane”
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Giovanni Becali, anunț despre viitorul lui Dennis Man
AntenaPLAY • 4 mart., 13:30
Giovanni Becali, anunț despre viitorul lui Dennis Man! Adevărul din spatele interesului lui Napoli: „Asta e cel mai important!”