Închide meniul

Manchester United – Villarreal, finala Europa League 2021! "Diavolii" se vor lupta din nou pentru trofeu. Spaniolii, calificare istorică în ultimul act al competiţiei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 mai 2021, 20:56

Manchester United – Villarreal, finala Europa League 2021! "Diavolii" se vor lupta din nou pentru trofeu. Spaniolii, calificare istorică în ultimul act al competiţiei

profimediaimages.ro

Manchester United - Villarreal, finala Europa League 2021

Manchester United şi Villarreal se vor lupta pentru trofeul Europa League. Englezii vor încerca să îl cucerească, la fel ca în 2017, după finala cu Ajax, 2-0, în timp ce spaniolii au obţinut prima calificare din istoria clubului într-o finală europeană. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala Europa League se joacă cu spectatori

Cele două formaţii se vor întâlni pe 26 mai, pe stadionul din Gdansk din Polonia. La ultimul act al Europa League vor fi 9.500 de fani.

"Suporterii veniţi din străinătate vor trebui să se conformeze restricţiilor şi cererilor de intrare pe teritoriul polonez, deoarece nu va exista nicio excepţie", a anunţat UEFA.

Arsenal – Villarreal 0-0 şi AS Roma – Manchester United 3-2

Min. 83: GOOOL AS Roma! Nicola Zalewski duce scorul la 3-2.

Reclamă

Min. 69: GOOOL Manchester United! Cavani a risipit speranţele italienilor la calificare cu o "dublă".

Min. 60: GOOOL AS Roma! Cristante a marcat pentru 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 57: GOOOL AS Roma! Dzeko a egalat. Italienii mai au nevoie de 4 goluri pentru a obţine calificarea în marea finală.

Min. 46: A început repriza secundă în ambele partide!

Min. 45: Pauză în cele două meciuri!

Min. 39: GOOOL Manchester United! Cavani deblochează tabela din pasa lui Fred şi duce scorul general la 7-2.

Reclamă

Min. 1: Au început meciurile!

Partida de la Londa va fi una disputată. Spaniolii pornesc cu prima şansă după victoria la limită din tur, 2-1, însă avantajul londonezilor este golul marcat în deplasare. Kieran Tierney şi Alexandre Lacazette au revenit la echipă după ce au stat pe bară şi sunt şanse să fie incluşi în echipa de start de Mikel Arteta.

Antrenorul a odihnit mai mulţi titulari în victoria cu Newcastle din Premier League, 2-0. De partea cealaltă, Villarreal a câştigat şi ea în ultima etapă, scor 1-0 cu Getafe, iar ibericii sunt cu moralul ridicat înaintea meciului care îi poate duce cu un pas în marea finală.

Echipele de start:

Arsenal: Leno – Xhaka, Holding, Pablo Mori – Bellerin, Smith Rowe, Partey, Saka – Pepe – Aubameyang – Odegaard

Villarreal: Rulli – Gaspar, Albiol, Torres, Pedraza – Parejo, Coquelin, Trigueros – Chukwueze, Alcacer, Moreno

"Diavolii", cu un pas în marea finală Europa League

Manchester United este la un pas de marea finală Europa League după ce a umilit-o pe AS Roma în tur, 6-2. Fără şanse la niciun trofeu pe plan intern, "diavolii" pot lupta pentru un nou trofeu EL. Ultimul a fost cucerit de englezi în 2017.

De partea cealaltă, AS Roma a fost în centrul atenţiei săptămâna aceasta după ce au anunţat că Mourinho va fi antrenorul echipei din sezonul urmăor. Italienii au şanse infime la Champions League şi Europa League, astfel că meciul din această seară este unul crucial, ţinând cont de faptul că, dacă vor fi eliminaţi, vor evolua în UEFA Conference League.

Echipele de start:

AS Roma: Mirante – Karsdorp, Smalling, Ibanez, Bruno Peres – Cristante, Mancini – Pedri Rogriduez, Pellegrini, Mkhitaryan – Dzeko

Manchester United: De Gea – Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw – Fred, Van de Beek – Pogba, Fernandes, Greenwood – Cavani

Recomandări
  • Manchester United - Villarreal, finala Europa League 2021
  • Ultimul act al competiţiei se va juca cu spectatori

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și