Închide meniul

Marca: Gestul lui Cristiano Ronaldo a scăzut acțiunile la Coca-Cola cu 4 miliarde de dolari

Alexandru Ivan Publicat: 15 iunie 2021, 18:59

Marca: Gestul lui Cristiano Ronaldo a scăzut acțiunile la Coca-Cola cu 4 miliarde de dolari

Profimedia

Acțiunile Coca-Cola au căzut cu 4 miliarde de dolari din cauza lui Cristiano Ronaldo

  • Cristiano Ronaldo, gest incredibil la conferința de presă
  • Acțiunile Coca-Cola au scăzut cu 4 miliarde de dolari din cauza portughezului

Starul portughez este cunoscut ca fiind un susținător al stilului de viață sănătos. Ronaldo nu este fanul băuturilor acidulate precum Coca-Cola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La conferința de presă dinaintea meciului cu Ungaria de la Euro 2020, Cristiano a luat două sticle de Coca-Cola care erau în faţa lui şi le-a mutat. Starul lusitan a arătat o sticlă de apă şi a avut un mesaj categoric: „Apă! Beţi apă!”

Acțiunile Coca-Cola au căzut cu 4 miliarde de dolari din cauza lui Cristiano Ronaldo

Mesajul lui Ronaldo a fost clar și, pe lângă faptul că a devenit viral pe rețelele de socializare, a avut un impact uriaș și asupra lumii financiare.

Reclamă

Potrivit Marca, acțiunile Coca Cola au scăzut de la 56,10 dolari la 55,22 dolari aproape imediat după gestul lui Ronaldo, ceea ce înseamnă că valoarea companiei a scăzut de la 242 miliarde de dolari la 238 miliarde de dolari.

Dacă cineva se îndoia de puterea cuvintelor și acțiunilor lui Ronaldo, nu mai există dubii acum.

Reclamă

Nu este prima oară când Ronaldo se pronunță împotriva băuturilor acidulate. Acesta a povestit în multe rânduri cum încearcă să-l facă pe fiul său să evite băuturile nesănătoase.

Cristiano Ronaldo a vorbit despre viitorul său în fotbal: „Acum am 36 de ani și ce va urma va fi cel mai bine pentru mine”

Cristiano Ronaldo a vorbit înaintea debutului Portugaliei la EURO 2020 despre viitorul său. În ultima perioadă s-a speculat faptul că starul portughez ar vrea să plece d ela Juventus.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a evitat să dea un răspuns precis în ceea ce priveşte viitorul său şi a spus că „se gândeşte doar la EURO” acum. Portugalia, care este deţinătoarea trofeului, va debuta la EURO cu Ungaria, la Budapesta. Totuşi, starul portughez a dat asigurări că va face alegerea potrivită.

Am jucat la nivel maxim ani de zile. Nu mai am 18 sau 19 ani când nu dormeam noaptea, gândindu-mă la viitorul meu. Acum am 36 de ani și ce va urma va fi cel mai bine pentru mine. În ceea ce privește continuarea la Juventus sau mutarea mea la o altă echipă, cel mai important este EURO 2020. Vreau să încep cu dreptul”, a spus Cristiano Ronaldo într-o conferinţă de presă, conform La Gazzetta dello Sport.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY