Închide meniul

Marcel Răducanu nu își explică de ce Radu Drăgușin a ales-o pe Tottenham: „Bayern nu se refuză”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 ianuarie 2024, 18:24

Marcel Răducanu nu își explică de ce Radu Drăgușin a ales-o pe Tottenham: Bayern nu se refuză”

Marcel Răducanu nu își explică de ce Radu Drăgușin a ales-o pe Tottenham

Marcel Răducanu / Antena Sport

Marcel Răducanu nu își explică de ce Radu Drăgușin a ales-o pe Tottenham. Fost jucător la Borussia Dortmund, Răducanu este de părere că fundașul echipei naționale nu a luat o decizie bună, atunci când a decis să o refuze pe campioana en-titre din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o serie de negocieri cu oficialii de la Tottenham și Bayern Munchen, Radu Drăgușin a ales să se transfere la gruparea londoneză. După această mutare, fundașul cumpărat de la Genoa a devenit cel mai scump jucător român din istorie. Acesta a fost achiziționat de Spurs pentru o sumă inițială de 25 de milioane de euro, la care se mai adaugă încă 6 milioane, sub formă de bonusuri.

Marcel Răducanu nu își explică de ce Radu Drăgușin a ales-o pe Tottenham. Mesajul fostului internațional

Marcel Răducanu este de părere că Radu Drăgușin ar fi putut să joace în prima echipă a celor de la Bayern Munchen, având în vedere că fundașul Kim Min-Jae este plecat la Cupa Asiei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

De asemenea, un alt jucător din apărarea bavarezilor, Mazraoui, va participa la Cupa Africii, alături de echipa națională din Maroc.

Astfel, fostul internațional este de părere că fundașul nu ar fi trebuit să o refuze pe campioana din Bundesliga.

Reclamă

„Bayern nu se refuză, zic eu. Este adevărat că, în acest moment, este o pălărie cam mare pentru el. Am mai spus-o și-mi mențin afirmația. Oricum nu-l luau ca titular.

Dar în această perioadă ar fi jucat, pentru că sud-coreeanul Kim este plecat la Cupa Asiei, o lună, iar Mazraoui e la Cupa Africii, cu naționala Marocului.

Putea profita și, dacă dădea randament, nimeni nu-l mai scotea din echipă. Bayern e cel puțin o clasă peste Tottenham. Nu mai spun că evolua și-n Liga Campionilor! Vă dați seama cât de mult îi creștea cota?”, a spus Marcel Răducanu, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin a făcut vizita medicală la Tottenham!

Radu Drăguşin a făcut vizita medicală la Tottenham! Fundaşul naţionalei va semna cu echipa londoneză până în iunie 2029, urmând să aibă un salariu de 3 milioane de euro pe sezon.

Jurnalistul Fabrizio Romano a anunţat ultimele veşti despre contractul pe care Radu Drăguşin urmează să îl semneze cu Tottenham. Potrivit jurnalistului specializat în transferuri, Radu Drăguşin urmează să fie prezentat oficial în curând la Tottenham.

„Radu Drăguşin tocmai a efectuat vizita medicală la Spurs, afacerea e gata!

Drăguşin semnează un contract valabil până în iunie 2029, cu un salariu anual de 3 milioane de euro. Înţelegerea va fi anunţată oficial în curând.

Spurs va plăti 25 de milioane de euro, la care se adaugă 5 milioane de euro bonusuri, iar Djed Spence li se va alătura celor de la Genoa ca jucător împrumutat, urmând să fie şi o opţiune de transfer definitiv”, a anunţat Fabrizio Romano pe reţelele sociale.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și