Închide meniul
VIDEO

Marcelo, idol la Olympiacos! Grecii au făcut show total la prezentarea brazilianului. Legenda lui Real Madrid a fost lider de galerie!

Dragoș Vasile Publicat: 6 septembrie 2022, 9:42

Marcelo, idol la Olympiacos! Grecii au făcut show total la prezentarea brazilianului. Legenda lui Real Madrid a fost lider de galerie!

Marcelo, idol la Olympiacos

Marcelo, prezentare de mare campion la Olympiacos / Profimedia

  • Marcelo, primit ca un adevărat campion de fanii lui Olympiacos
  • Legenda lui Real Madrid a fost lider de galerie

Marcelo e idol la Olympiacos! Fanii au făcut show total la prezentarea legendarului fotbalist, care a venit în Grecia să se lupte pentru titlu. Cel mai titrat jucător din istoria lui Real Madrid a fost lider de galerie!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alb-roşiii au dat o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor şi au reuşit mutarea momentului. Marcelo se va bate pentru titlu cu PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu. Olympiacos este echipa cu cele mai multe titluri din istoria campionatului Greciei.

Marcelo, idol la Olympiacos

Fanii greci i-au pregătit o prezentare spectaculoasă lui Marcelo. Mii de suporteri au fost prezenți pe stadion, unde legenda lui Real Madrid a îmbărcat pentru prima oară tricoul echipei lor favorite.

Reclamă

Ajuns la 34 de ani, marele brazilian a fost copleșit de emoții și le-a mulțumit fanilor pentru primirea de senzație.

Reclamă

Cariera legendarului Marcelo 

În vârstă de 34 de ani, Marcelo a disputat 546 de meciuri sub culorile lui Real Madrid, la care a sosit în 2006, la vârsta de 18 ani şi alături de care a câştigat de cinci ori Liga Campionilor.

Brazilianul este cel mai titrat jucător din istoria clubului Real Madrid, cu 25 de trofee cucerite.

Marcelo, care a jucat la echipa Fluminense înainte de a sosi în Europa, are 58 de selecţii în naţionala Braziliei, cu care a participat la două Cupe Mondiale, în 2014 şi 2018.

Reclamă 4 / 0/3

Marcelo, despărţire în lacrimi de Real Madrid

Marcelo a avut parte de o despărţire în lacrimi de Real Madrid, după 16 ani şi 25 de trofee câştigate alături de „galactici”. Brazilianul, o legendă a clubului, a început să plângă atunci când şi-a luat adio de la colegi, la Valdebebas.  

„Vreau să mulțumesc clubului, colegilor mei alături de care am avut norocul să joc în toți acești ani, antrenorilor, recuzitei care sunt ca o familie, oamenilor care lucrează aici, oamenilor de securitate, celor care lucrează în spate… Sunt oameni în spatele nostru și asta am învățat la Real Madrid.

Vreau să-i mulțumesc lui Real Madrid pentru toate acestea. M-am trezit în fiecare zi din viața mea cu bucuria de a fi în cel mai bun club din lume. Copiii mei au văzut că am putut juca pentru cel mai bun club din lume. Când am semnat cu Real Madrid, în mintea mea credeam că pot ajunge în vârf, iar acum iată-mă jucătorul cu cele mai multe titluri din istoria sa.

Vreau să am o mențiune specială pentru Raúl. Când s-a născut fiul meu, tu ca căpitan m-ai învățat multe. Ne-ai dat un coș cu multe lucruri și asta nu uit. De acolo am început să te văd ca pe un exemplu și am vrut să te urmez. Astăzi plec de aici putând să spun că ai fost exemplul meu.

Când am spus că viitorul lui Real Madrid este foarte sigur, am spus că Madridul este foarte promițător, așa cum a fost întotdeauna. Îl includ pe fiul meu, care este aici. Eu am venit copil și plec bărbat”, a spus Marcelo, citat de Marca.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fanii lui Rapid vor să facă un adevărat „infern” pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB
Liga 1 • 9 mart., 14:54
Fanii lui Rapid vor să facă un adevărat „infern” pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB: „Un mare vulcan vișiniu!”
Seară de coşmar pentru Răzvan Lucescu. PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos şi primul loc în Grecia. Echipa antrenată de Lucescu Junior a pierdut la scor
Fotbal extern • 18 feb., 23:09
Seară de coşmar pentru Răzvan Lucescu. PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos şi primul loc în Grecia
Andrea Compago este aproape de transferul la Olympiacos
Liga 1 • 31 ian., 18:54
Andrea Compago este aproape de transferul la Olympiacos. Poate pleca de la FCSB și să se lupte pentru titlu cu Răzvan Lucescu
Fanii Rapidului promit spectacol pe Giulești, chiar dacă nu merg la derby-ul cu Dinamo
Liga 1 • 27 ian., 13:39
Fanii Rapidului promit spectacol pe Giulești, chiar dacă nu merg la derby-ul cu Dinamo. Planul galeriei: „Ceva unic în istorie”
Fanii lui Rapid au făcut spectacol la antrenamentul echipei
Liga 1 • 26 ian., 19:46
FOTO
Fanii lui Rapid au făcut spectacol la antrenamentul echipei! Imagini de pe Giulești, înaintea derby-ului cu Dinamo