Închide meniul

Marco Materazzi l-a lăudat pe Cristi Chivu, pentru performanțele de la Inter U19: „Lasă ceva în urmă acolo unde lucrează”

Alex Ioniță Publicat: 14 decembrie 2023, 15:03

Reclamă
Marco Materazzi l-a lăudat pe Cristi Chivu, pentru performanțele de la Inter U19: Lasă ceva în urmă acolo unde lucrează”

Marco Materazzi l-a lăudat pe Cristi Chivu, pentru performanțele de la Inter U19

Cristi Chivu, în timpul meciului Inter U19 - Real Sociedad U19 din UEFA Youth League / Profimedia

Marco Materazzi l-a lăudat pe Cristi Chivu, pentru performanțele de la Inter U19. Legenda clubului din Milano a vorbit despre antrenorul român, care pregătește în prezent echipa de juniori a clubului italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fundaș al echipei naționale a reușit performanțe remarcabilă pe banca lui Inter U19. Echipa lui este neînvinsă în acest sezon și a obținut și calificarea în fazele eliminatorii ale UEFA Youth League.

Marco Materazzi l-a lăudat pe Cristi Chivu, pentru performanțele de la Inter U19

Fostul jucător al celor de la Inter Milano a virbit despre colegii săi care au devenit antrenori. Acesta a comentat situația lui Thiago Motta, care este antrenor la revelația din Serie A, Bologna, dar și despre Christi Chivu. Acesta a dezvăluit faptul că, în opinia sa, aceștia sunt tehnicieni pregătiți care se pot impune rapid, la orice echipă.

„Motta era deja antrenor pe teren, când juca. Cum să nu îmi imaginez că poate face asta când el reușea să monteze echipa fără să atingă mingea? El și Cambiasso făceau asta și puteam paria încă de atunci că vor avea un astfel de viitor, având în vedere că erau niște metronomi, niște jucători responsabili pentru tot ceea ce se întâmpla la mijlocul terenului.

Cuchu (n.r – Esteban Cambiasso) nu a avut încă oportunitatea potrivită, una care să îi placă pe deplin, dar este cu siguranță pregătit. Așa cum și Chivu și Stankovic au fost pregătiți. Ei lasă ceva în urmă acolo unde lucrează”, a spus Marco Materazzi, potrivit Gazzetta dello Sport.

Reclamă
Reclamă 4

Cristi Chivu, moment magic cu mingea la 9 ani după retragerea din fotbal! Imagini senzaționale din meciul lui Inter U19

Cristi Chivu, moment magic cu mingea la 9 ani după retragerea din fotbal! Fostul fundaș al echipei naționale, actual antrenor al celor de la Inter U19, a fost în centrul atenției la partida echipei sale, din UEFA Youth League.

Grupa de juniori a celor de la Inter, care este pregătită de tehnicianul român, a câștigat meciul din Youth League, cu Real Sociedad, scor 1-0, și s-a calificat în primăvara europeană.

În cadrul meciului menționat anterior, Cristi Chivu a făcut spectacol de pe banca de rezerve. Un jucător al echipei sale a trimis o centrare în bandă, dar acesta nu și-a calculat bine execuția, iar balonul a ajuns în apropierea băncii de rezerve.

Reclamă

Cristi Chivu a fost însă pe fază și a făcut o preluare excepțională, iar apoi a trimis mingea din nou în teren, pentru ca jocul să poată fi reluat. Oficialii celor de la Inter Milano au postat un material video cu faza respectivă, prin intermediul contului oficial al echipei de Instagram. (VEZI AICI IMAGINILE).

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și