Închide meniul

Marco Serra, ”în stare de șoc” după eroarea gravă de arbitraj din AC Milan – Spezia 1-2! Zlatan Ibrahimovic, gest de mare campion

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 ianuarie 2022, 12:42

Marco Serra, ”în stare de șoc” după eroarea gravă de arbitraj din AC Milan – Spezia 1-2! Zlatan Ibrahimovic, gest de mare campion

Marco Serra, ”în stare de șoc” după eroarea gravă de arbitraj din AC Milan – Spezia 1-2

Profimedia

Marco Serra, ”în stare de șoc” după eroarea gravă de arbitraj din AC Milan – Spezia 1-2

Marco Serra a comis o eroare gravă de arbitraj, în urma căreia AC Milan a pierdut meciul cu Spezia, scor 1-2. La final, arbitrul de 39 ani a fost surprins în lacrimi, scrie milannews.it.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul și-a cerut scuze ”diavolilor roșii” pentru eroare, iar, după fluierul final, Zlatan Ibrahimovic și încă 5 fotbaliști au mers în vestiar, unde l-au consolat pe ”central”, care se afla ”în stare de șoc”, scrie sursa citată.

Pentru că nu a acordat avantaj, comisia de arbitri din Italia (AIA) i-a promis o suspendare de lungă durată lui Serra, potrivit Gazzetta dello Sport. În plus, AIA le-a cerut scuze milanezilor.

Înfrângerea suferită i-a împiedicat pe cei de la Milan să treacă provizoriu pe primul loc în clasament. Acum, Inter Milano conduce ierarhia cu 50 de puncte, două peste Milan, dar şi un meci mai puţin.

Citește și:

Scandal monstru de arbitraj în Serie A

AC Milan a fost învinsă de Spezia, luni seară, pe teren propriu, scor 2-1, în etapa a 22-a din Serie A. Oaspeţii au marcat golul victoriei în minutul 90+6, prin ghanezul Emmanuel Gyasi.

Reclamă

Însă cu patru minute mai devreme, la 1-1, brazilianul Junior Messias a înscris pentru gazde, cu un frumos şut la vinclu din interiorul careului.

Dar centralul Marco Serra a anulat golul, pentru că apucase să fluiere un fault comis de un jucător al oaspeţilor asupra unui fotbalist milanez, cu câteva fracţiuni de secundă înainte. Aşa că, în loc de 2-1, elevii lui Stefano Pioli s-au ales cu o lovitură liberă de la 18 metri, rămasă fără rezultat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marco Serra, ”în stare de șoc” după eroarea gravă de arbitraj din AC Milan – Spezia 1-2
  • Zlatan Ibrahimovic, gest de mare campion pentru ”centralul” care va fi suspendat drastic

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și