Închide meniul

Marco Verratti a uitat de accidentare şi a rupt-o la fugă prin tribune. Aproape de un "derapaj" nedorit

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 august 2020, 6:15

Marco Verratti a uitat de accidentare şi a rupt-o la fugă prin tribune. Aproape de un "derapaj" nedorit

Bestimage / FEP/Panoramic/Bestimage via Hepta

Marco Verratti, bucurie excesivă după un gol al lui PSG

Când camerunezul a trimis mingea în plasă după pasa lui Mbappe, Verratti şi suspendatul Di Maria au luat-o la fugă prin tribună, unde erau aşezaţi pentru a respecta distanţarea socială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul italian a şchiopătat imediat după ce a rupt-o la fugă spre banca de rezervă, momentul în care se dezechilibrează fiind unul amuzant. 

PSG, prima semifinală după 25 de ani

Thomas Tuchel consideră meritată calificarea echipei lui, PSG, în semifinalele Ligii Campionilor, după 25 de ani, dar recunoaşte că jucătorii săi au avut noroc să întoarcă scorul de la 0-1 la 2-1, în meciul cu Atalanta.

"Este un sezon istoric cu patru titluri şi acum cu o semifinală a Ligii Campionilor, nu vom uita această aniversare. Da, m-am îndoit după 85 sau 88 de minute de joc. Eram realist… Dar întotdeauna am simţit că putem marca. Le-am spus asistenţilor mei: <dacă egalăm, vom face diferenţa imediat după aceea>. 

Reclamă

Am făcut un meci foarte bun, iar calificarea este meritată. A fost un pic de noroc cu acele goluri târzii, dar dacă te uiţi la tot jocul, sunt meritate. Jucătorii de pe banca care au intrat au fost excepţionali, cu o stare de spirit deosebită ”, a spus Tuchel, citat de RMC Sport.

În faza semifinalelor, PSG o va întâlni pe învingătoarea dintre Atletico Madrid şi Leipzig.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și