Închide meniul

Mario Balotelli face show în Elveția! Gol spectaculos de la 30 de metri. Ce cotă de piață a ajuns să aibă

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2022, 11:35

Mario Balotelli face show în Elveția! Gol spectaculos de la 30 de metri. Ce cotă de piață a ajuns să aibă

Mario Balotelli face show în Elveția!

Mario Balotelli face show în Elveția! / Profimedia Images

Mario Balotelli face show în Elveția. Ultimul său gol a venit după o execuție spectaculoasă, de la aproape 30 de metri de poarta adversarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 33 al meciului dintre Sion și Luzern, SuperMario a primit o minge, și-a întors un adversar și a trimis o torpilă care s-a oprit direct în poartă.

Mario Balotelli face show în Elveția

A fost al treilea gol marcat de Mario Balotelli după transferul în Elveția, iar echipa sa s-a impus cu 2-0, fiind pe locul 3 în campionat, la cinci puncte în spatele liderului Young Boys.

Mario Balotelli a prins un transfer în ultima zi de mercato. El a ajuns la Sion după un ultim sezon la Adana Demirspor în Turcia. „FC Sion este încântat de sosirea unui atacant de clasă mondială”, a transmis clubul elveţian.

Reclamă

Mario Balotelli a semnat cu FC Sion

Jucătorul în vârstă de 32 va juca la al 11-lea club din carieră şi la al cincilea începând din ianuarie 2019, când a încercat să-şi relanseze cariera la Olympique Marseille.

În acest interval, fosta speranţă a „Squadrei Azzurra” (36 selecţii, 14 goluri) a trecut pe la Brescia, AC Monza (Serie B) şi Adana, unde a înscris 18 goluri în sezonul trecut înainte de a intra în conflict cu antrenorul său.

Considerat în urmă cu câţiva ani un mare atacant, copilul teribil al fotbalului italian, care a jucat pentru Inter Milano şi AC Milan, precum şi în Premier League, la Manchester City şi Liverpool, a cunoscut un declin neaşteptat.

Reclamă 4 / 0/3

Actuala cotă de piaţă a lui Mario Balotelli este de 2.8 milioane de euro. Asta în situaţia în care, cu 10 ani în urmă, el valora nu mai puţin de 32 de milioane de euro.

Recomandări
  • Mario Balotelli a marcat 3 goluri pentru Sion
  • Balotelli are o cotă de piață de 2.8 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și