Închide meniul

Marius Marin poate ajunge înaintea lui Ianis și Coman în Serie A. Transferul anunțat de italieni

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 aprilie 2020, 8:10

Marius Marin poate ajunge înaintea lui Ianis și Coman în Serie A. Transferul anunțat de italieni

09 Novembre 2019 Pisa (PI) Italia sport calcio Pisa vs Spezia - Campionato di calcio Serie BKT 2019/2020 - stadio Arena Garibaldi-Romeo Anconetani. Nella foto: Marius Marin contrastato da Emmanuel Gyasi November 09, 2019 Pisa (PI) Italy sport soccer Pisa vs Spezia - Italian Football Championship League BKT 2019/2020 - Arena Garibaldi-Romeo Anconetani stadium. In the pic: Marius Marin challenges Emmanuel Gyasi, Image: 481963800, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: MARCO BUCCO / LaPresse / Profimedia

Jurnaliștii de la Torino Granata susțin că Marius Marin reprezintă o investiție de viitor. Marin este cotat la 300.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cu siguranţă, Marin ar reprezenta o investiţie pe termen lung pentru Tauri, iar în cazul sosirii sale, ar fi greşit să se pretindă că poate obţine imediat postul de titular, dar cu siguranţă ar putea fi o achiziţie de viitor. Preţul fotbalistului, potrivit Transfermarkt, este de 300.000 de euro, o cifră nu foarte mare, care îl poate determina pe preşedintele Massimo Bava să-şi asume investiţia, cu scopul de a găsi un pion important pentru următorii ani", anunţă Torino Granata.

Marius Marin a crescut la Poli Timișoara

Marius Marin a ajuns în 2016 în Italia, de la Poli Timișoara. Sassuolo a fost prima echipă din Italia a lui Marius Marin. Acesta a mai trecut Catanzaro și pe la Pisa, unde este în prezent. În ultimul sezon din Serie B, Marius Marin a jucat 20 de meciuri și a dat 3 pase decisive. În serie A, Marin se poate duela cu Ianis Hagi și Florinel Coman, dacă și cei doi vor ajunge la echipele care îi doresc: Lazio și Roma. 

"Evoluţiile sale bune nu au trecut neobservate de reprezentanţii Taurilor. Marin este un jucător care poate evoluat atât la închidere, cât şi mai avansat, ca mijlocaş central. Este un mijlocaş de substanţă, dar care reuşeşte să deţină şi o calitate tehnică bună. Piciorul lui de bază este cel drept. Performanţele bune l-au propulsat şi la naţionala U21 a României", au mai scris italienii.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și