Închide meniul

Marius Șumudică a câștigat procesul cu Al-Raed! Câți bani va primi, după verdictul FIFA

Alex Ioniță Publicat: 3 noiembrie 2023, 18:08

Reclamă
Marius Șumudică a câștigat procesul cu Al-Raed! Câți bani va primi, după verdictul FIFA

Marius Șumudică a câștigat procesul cu Al-Raed

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Marius Șumudică a câștigat procesul cu Al-Raed! Actualul tehnician de la Gaziantep a primit câștig de cauză din partea oficialilor FIFA, după ce a fost dat afară de către reprezentanții formației saudite, chiar dacă mai avea un contract valabil pe un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a fost nevoit să plece de pe banca formației saudite, „Șumi” a revenit pe banca lui Gaziantep și se află, în momentul de față, pe locul 16 în prima ligă din Turcia.

Marius Șumudică a câștigat procesul cu Al-Raed. Saudiții ar putea ataca decizia

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Marius Șumudică a câștigat, în primă instanță, procesul cu saudiții de la Al-Raed. Acesta ar urma să primească o compensație de aproximativ 170.000 de euro, adică 4 salarii.

Totuși, decizia oficialilor FIFA nu este una definitivă, iar conducerea celor de la Al-Raed ar putea ataca această hotărâre. Totuși, sursa citată anterior menționează faptul că eventualele șanse de câștig ale saudiților sunt minime.

Marius Șumudică a ajuns pe banca celor de la Al-Raed în luna iulie a anului 2022. A pregătit echipa pentru 30 de meciuri și s-a clasat pe poziția cu numărul 10 în campionatul din Arabia Saudită. Acesta a părăsit formația la începutul acestei veri.

Reclamă

În cariera sa, „Șumi” le-a mai pregătit pe: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul, Gloria Bistrița, Rapid, AO Kavala, Astra, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab, Concordia, Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor și pe Al-Raed.

Marius Şumudică vrea să transfere un jucător de la FCSB!

Marius Şumudică vrea să transfere un jucător de la FCSB! Antrenorul lui Gaziantep şi-l doreşte pe Damjan Djokovic, cu care a lucrat în trecut în Arabia Saudită, la Al-Raed.

Potrivit sport.ro, Damjan Djokovic ar fi tentat să o părăsească pe FCSB pentru Gaziantep cu un salariu dublu faţă de cât câştigă la echipa lui Gigi Becali. Dacă la FCSB are un salariu de peste 20.000 de euro pe lună, la Gaziantep croatul de 33 de ani ar câştiga peste 40.000 de euro pe lună.

Reclamă 4 / 0/3

Damjan Djokovic a marcat etapa trecută, în meciul Petrolul – FCSB 2-2. Croatul a deschis scorul în minutul 2, după o gafă a „lupilor galbeni”.

Djokovic nu ar mai fi în graţiile lui Gigi Becali, având în vedere salariul mare pe care îl câştigă la FCSB. Patronul FCSB ar vrea să economisească suma pe care i-o dă lunar lui Djokovic, având în vedere că pe acel post mai evoluează Adrian Şut şi Ovidiu Popescu.

Djokovic a jucat 17 meciuri pentru FCSB în acest sezon, marcând 4 goluri. Meciul cu Petrolul croatul a fost titularizat după ce în precedentele partide a fost lăsat pe bancă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și