Închide meniul

Marius Şumudică a dat verdictul după ce Dennis Man a fost ofertat de Trabzonspor! "Este o echipă extraordinară"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2021, 12:19

Marius Şumudică a dat verdictul după ce Dennis Man a fost ofertat de Trabzonspor! "Este o echipă extraordinară"

ProfimediaImages

Dennis Man poate ajunge în Turcia

"Trabzon este o echipă extraordinară. Acolo oamenii trăiesc pentru fotbal şi pun o presiune imensă. La cum l-am văzut eu pe Dennis în ultima perioadă spun că va juca şi ar creşte şi el ca valoare, desigur dacă interesul e real şi se face transferul. Dar nu îi va fi deloc uşor pentru că acolo doar dacă eşti şmecher rezişti, dacă nu, nu joci. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă din sezonul viitor suporterii vor reveni pe stadion presiunea va creşte. Presiune mai ales pe adversar, dar şi pe propria echipă, care trebuie să câştige. Aş asemăna momentele cu cele de la Rapid în perioada foarte bună. 

Marius Şumudică: "Pe postul lui Dennis, Trabzon are un jucător foarte bun"

Avci (n.r. antrenorul echipei) a transformat echipa după ce a preluat-o, joacă bine şi are rezultate. Pe postul lui Dennis, Trabzon are un jucător foarte bun, Abdulkadir, dar e operat de ligamente încrucişate. Au avut ofertă de peste 25 de milioane de euro pe el, dar s-a rupt, săracul. Ghinonist!

Îţi dau un exemplu despre nebunia de la Trabzonspor. Când era antrenor la echipă, Şota Arveladze a ieşit în dimineaţa unui meci să se plimbe. Şi a fost aşteptat de o bunică. O femeie la vreo 70 de ani care a strigat după el: 'Şota! Şota". "Da, mamaie", sau ce i-o fi spus el.

Iar doamna i-a strecurat în palmă un bileţel cu echipa. Avea scris pe foaie formula pe care să o folosească în seara aia! Mi-a povestit unul dintre colaboratorii mei care era la Trabzon atunci. Cam aşa se trăieşte fotbalul acolo. Este dificil, ascultă-mă ce-ţi spun. Campionatul Turciei este dificil şi imprevizibil, de aceea este foarte frumos", a spus Şumudică, pentru digisport.ro. 

Reclamă

Dennis Man, ofertat de Trabzonspor

Jurnaliștii de la Karadeniz scriu că Trabzonspor a înaintat deja o ofertă către Parma pentru Dennis Man. Potrivit sursei citate, Parma nu și-ar dori să-l piardă pe internaționalul român.

La reticența șefilor de la Parma, Trabzonspor a propus ca Dennis Man să vină în Turcia sub formă de împrumut, fără opțiune de cumpărare. Parma ar fi refuzat și această propunere, dar turcii păstrează încă oferta deschisă. Dennis Man le-ar fi transmis șefilor Parmei că nu vrea să joace în Serie B.

Dennis Man mai are contract cu Parma până în 2025. Nu există nicio clauză în înțelegere care i-ar permite să plece dacă echipa retrogradează.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dennis Man a costat-o pe Parma 13 milioane de euro
  • Man e dorit în Turcia, de Trabzonspor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și