Închide meniul

Marius Șumudică a făcut scandal în Turcia! Atac dur la adresa antrenorului de la Fenerbahce: „Să facă plângere”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 ianuarie 2024, 17:09

Marius Șumudică a făcut scandal în Turcia! Atac dur la adresa antrenorului de la Fenerbahce: Să facă plângere”

Suma uriașă cu care Marius Șumudică a garantat că nu va retrograda cu Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui antrenament / gaziantepfk.org

Marius Șumudică a făcut scandal în Turcia! Antrenorul român de la Gaziantep a fost plin de nervi la conferința de presă de la finalul partidei cu Fenerbahce, din etapa cu numărul 20 a sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, care a fost câștigată de formația din Istanbul cu scorul de 1-0, antrenorul oaspeților, Ismail Kartal, s-a plâns de starea gazonului de pe stadionul echipei lui Marius Șumudică. După ce a auzit de acest lucru, românul „s-a aprins” imediat.

Marius Șumudică a făcut scandal în Turcia! Ce s-a întâmplat la conferința de presă

După finalul meciului de pe stadionul lui Gaziantep, Marius Șumudică a ținut să îi răspundă, în stilul caracteristic, antrenorului de la Fenerbahce. Tehnicianul român a spus că, în opinia sa, Ismail ar trebui să vorbească doar despre fotbal, mai ales pentru că echipa sa a câștigat duelul.

„Ismail ar trebui să vorbească despre fotbal, nu despre altceva. Și ei, și noi am jucat pe aceeași suprafață. Dacă nu-i convine, să protesteze oficial, să facă plângere la federație și să ceară să dispute toate partidele acasă la ei.

Terenul nostru e așa cum e, dar dacă insistă putem juca unde vrea Ismail. Noi mergem weekendul viitor la Sivas. Și acolo e terenul rău, ar însemna să ieșim în față cu acest subiect dacă pierdem puncte. Nu va fi însă o scuză, va fi doar vina noastră”, a spus Marius Șumudică, la conferința de presă.

Reclamă

Marius Șumudică, val de ironii la conferința de presă după meciul cu Fenerbahce

La conferința de presă de la finalul partidei dintre Fenerbahce și Gaziantep, Marius Șumudică a transmis un mesaj dur pentru adversari. Tehnicianul român este de părere că arbitrajul a fost în favoarea formației din Istanbul și că nu înțelege motivul pentru care jucătorii gazdelor s-au bucurat atât de mult, după această victorie.

„De obicei, eu nu fac aprecieri asupra arbitrajului, însă astăzi toate fazele au fost judecate în favoarea lui Fenerbahce. Și pot spune că mi s-a părut ciudat și nu am înțeles de ce adversarii s-au exaltat așa și erau atât de fericiți de parcă ar fi cucerit Liga Campionilor. 

Clubul a cheltuit o grămadă de bani pentru echipa asta, au avut și o bancă de rezerve extraordinară și s-au bucurat că ne-au învins cu 1-0. Probabil că asta ține de încrederea pe care o au”, a spus Marius Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3

După acest rezultat, Gaziantep se află pe locul al 16-lea în Liga Turciei, la doar 1 punct peste primul loc retrogradabil în liga secundă. Pentru echipa lui Marius Șumudică urmează duelul cu Bodrumspor, din Cupa Turciei, care este programat pe data de 17 ianuarie, de la ora 14:00.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și