Închide meniul

Marius Şumudică, atacat cu talpa sus, în Turcia! "Trebuie să fie dat afară după ultimele declaraţii. Nu e posibil să mai rămână"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 februarie 2021, 8:47

Marius Şumudică, atacat cu talpa sus, în Turcia! "Trebuie să fie dat afară după ultimele declaraţii. Nu e posibil să mai rămână"

ProfimediaImages

Marius Şumudică, probleme noi în Turcia

"Clubul trebuie să îl dea afară pe Şumudică. Mie îmi place Şumudică. Încearcă să impună un anumit sistem la echipele pe care le antrenează. Dar ultima lui declaraţie a fost interesantă. A spus, cu alte cuvinte, `dați-mă afară! Mi-este dor de România`.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţinând cont că nu poţi da afară toată echipa, nu e posibil ca antrenorul să mai rămână la club după aceste declaraţii", a spus analistul care anunţase şi plecarea lui Şumudică de la Gaziantep. 

Marius Şumudică şi-a atacat jucătorii după Rizespor – Sivasspor 0-0

Rizespor nu a bătut-o pe Sivasspor (0-0), chiar dacă echipa românului a jucat încă din minutul 32 cu un om în plus. El a declarat că nici Jose Mourinho n-ar reuși să o salveze pe Rizespor.

"Câteodată, antrenorul poate să fie vinovat. Șumudică nu e un antrenor bun? Atunci cine trebuie să vină la echipa asta? Am jucat 11 contra 10 timp de 80 de minute. Nu am putat să dăm un singur șut! Ăsta nu este jocul meu. Nu am un joystick să pot să controlez jucătorii. Nu este ușor. Ar fi fost mai simplu dacă jucam 11 la 11. Sivasspor s-a inchis cu toti jucătorii. N-am avut ce face mai mult.

Am aplicat tot ce știu să fac ca antrenor. În fiecare zi vin la baza de antrenament cu 3-4 ore înainte. Am făcut toate analizele, le-am arătat jucătorilor. Am avut succes cu Kayserispor, am avut succes cu Gaziantep, dar nu pot să am rezultate și aici. Am un contract. Dacă jucătorii, șefii sau fanii sunt nemulțumiți, reziliem contractul. Nici Mourinho n-ar avea succes la Rizespor!

Reclamă

Nu am văzut vreun dribling, un șut pe poartă. Am avut un fault în ultimul minut, dar jucătorul a pasat în lateral. Nu e niciun fel de pregătire aici. Nu beau, nu am alte vicii. Nu fac nimic în afară de fotbal. Sunt același Șumudică de la Gaziantep", a spus Şumudică după meci.

Marius Șumudică are trei remize și trei infrângeri la Rizespor. În runda următoare, el se va duela cu fosta echipă a lui Dan Petrescu, Kayserispor. Șumudică mai are contract cu Rizespor până în 2022.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și