Închide meniul

Marius Şumudică, contestat dur în Turcia! Un fost colaborator l-a atacat fără menajamente: „Ne insultă ţara pe la spate”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 octombrie 2021, 9:40

Marius Şumudică, contestat dur în Turcia! Un fost colaborator l-a atacat fără menajamente: „Ne insultă ţara pe la spate

Hepta

Marius Şumudică are parte de o revenire cu probleme în Turcia. Abia a semnat cu Malatyaspor şi a pierdut primul amical pe banca noii sale echipe, 0-1 cu Gaziantep, fosta sa formaţie. Dar asta nu e tot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, contestat dur în Turcia

Noul antrenor al celor de la Malatyaspor a fost atacat frontal de un fost colaborator. Este vorba despre un translator al său dintr-un mandat precedent. Oguzhan Erdogmuș a făcut dezvăluiri incredibile despre Marius Şumudică. Spune că, deși antrenorul român consideră Turcia ca a doua sa țară, acesta nu se ferește să o jignească.

Mai mult, translatorul a vorbit și despre alegerea lui Șumi de a părăsi Turcia, odată cu începerea pandemiei de Covid -19. „El spune constant în faţa presei «Turcia e a doua mea ţară», dar ne insultă ţara pe la spate. Când ne-am dus la o conferinţă de presă, un colaborator mi-a spus «Ai grijă, fiule. El plânge, dar minte» .

Când a spus asta, am râs. Puteţi să vedeţi şi în imagini. Ai fugit din ţara noastră când pandemia de Covid-19 a început, apoi ai revenit. Nu ai găsit un loc de muncă în Turcia. Totul ţi-a fost adus în cameră, de la covoare, draperii, TV, la cuptor cu microunde. Masa ta era pregătită la club”, a spus Erdogmuș, conform yenisafak.com.

Marius Şumudică a revenit în Turcia cu o înfrângere

Marius Șumudică a început o nouă aventură în Turcia, La Malatyaspor, cu o înfrângere. S-a produs chiar în faţa fostei sale echipe, Gaziantep, într-un meci amical, scor 0-1, prin golul marcat de Muhammed Demir, în minutul 78. Șumudică a folosit în prima repriză un sistem 5-3-2 în meciul jucat „acasă”, pe arena din Malatya.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și