Închide meniul

Marius Șumudică, declarații fabuloase în Turcia: ”Dacă mama sau tata ar juca în cealaltă echipă, aș vrea să-i omor”

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 12:29

Reclamă
Marius Șumudică, declarații fabuloase în Turcia: ”Dacă mama sau tata ar juca în cealaltă echipă, aș vrea să-i omor”

Abaca Press via Hepta

Marius Șumudică este tehnicianul celor de la Rizespor

Șumudică susține că nu ar ține cont nici de familia sa, dacă ar fi în echipa adversă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ăsta e caracterul meu. Când intru pe teren, mă schimb. Dacă mama sau tată ar juca în cealaltă echipa, aș vrea să-i omor!

Nu este normal, după ce lucrezi o săptămâna, iar o singură decizie să te facă să pierzi 3 puncte. Mingea nu se ducea în corner cu Kasimpasa.

Ok, dacă pierzi când ai avut șanse să marchezi, ok, nicio problemă. Dar ăsta e un cadou… Vreau un singur motiv”, a declarat Marius Șumudică.

Reclamă

Marius Șumudică, fără victorie pe banca celor de la Rizespor

Marius Şumudică este fără victorie pe banca celor de la Rizespor. După înfrângerea din partida cu Fenerbahce, scor 0-1, echipa sa a făcut doar un egal pe teren propriu cu Kasimpasa: 1-1.

Sumudică nu a stat pe bancă în partida cu Kasimpasa, fiind suspendat. Românul a fost eliminat chiar la debutul pe banca noii echipe.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină Vezi toate știrile
Citește și